Domovina

STIPE MLINARIĆ ĆIPE BACIO RUKAVICU PUPOVCU, PLENKOVIĆU I MEDVEDU

Na prvoj zagrebačkoj pressici nakon ljetne stanke, Stipe Mlinarić Ćipe je komentirao proslavu Oluje u Kninu i iskazao neslaganje s onim što se tamo događalo zadnje dvije godine; smatra neprihvatljivim da “oni koji su oslobađali Knin, a to su pripadnici 7. i 4 gardijske brigade, ne smiju govoriti” i usput je bacio rukovicu Plenkoviću i Medvedu, ali i stupu vladajuće hrvatsko-srpske koalicije, Miloradu Pupovcu:

“SNV i SDSS neka kažu da su bili na pravoj strani

Stipe Mlinarić Ćipe:“SNV i SDSS neka kažu da su bili na pravoj strani 
www.crodex.net

“Sljedeće godine u Kninu postrojite 10 tisuća pravoslavaca koji su branili Hrvatsku, ja ću ih zagrliti, a vi ih odlikujte!”Slučajno ili ne, većina medija prešutjela je jedan izuzetno zanimljiv prijedlog zastupnika DP-a u Hrvatskom državnom saboru, Stipe Mlinarića.

– Dajem im prijedlog za sljedeću godinu, nek’ u Kninu postroje 10 tisuća pravoslavaca Srba, građana Hrvatske koji su se borili u Hrvatskoj vojsci! Neka im Vlada Republike Hrvatske da odlikovanja, nek’ im Ministarstvo obrane da odlikovanja, neka im i Srpsko narodno vijeće da odlikovanja!

“SNV i SDSS neka kažu da su bili na pravoj strani,” nastavio je Mlinarić u istom tonu: “Ja ću tada svakoga od njih zagrliti i reći im – svaka čast, osvijetlili ste obraz srpskom narodu, a ne da nam tri zastupnika SDSS-a i danas provode velikosrpsku politiku!

Jednom se brat borio u ‘SAO Krajini’, drugom je otac poginio kao krajiški vojnik, a trećoj se obitelj isto borila i najveća trauma koju je prošla je vožnja traktorom do Beograda!”Kakva je trauma vukovarskih civila – zapitao se zastupnik Domovinskog pokreta: – Kakva je trauma vukovarskih ranjenika koji su pobijani na Ovčari, a to SDSS pokušava zatomiti?!

POGLEDAJTE VIDEO:

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button