Izbor uredništva

Zar smo se za ovo borili? Zbog čega smo ginuli? Zbog čega smo htjeli slobodnu i neovisnu državu RH?

Glasilo srpske nacionalne manjine godinama se besramno izruguje s hrvatskom državom i njezinim temeljima, nacionalnim i državnim simbolima, vjerom, hrvatskim braniteljima, ratnim vojnim invalidima i članovima obitelji poginulih i umrlih hrvatskih branitelja, kao i svim žrtvama velikosrpske agresije na RH iz čega je očito da se pojedinci ne mogu pomiriti s porazom velikosrpske politike i stvaranjem “Hrvatske države.”

Najviše od svega zabrinjava sramotna činjenica da se djelovanje ovog portala kao i Srpskog nacionalnog vijeća financira iz državnog proračuna RH, te se tako manipulira novcem svih hrvatskih poreznih obveznika u svrhu omalovažavanja nacionalnih simbola i temelja naše države. Novosti tako godišnje iz proračuna RH dobivaju 3.600.000,00 kn za blaćenje i ponižavanje države koja ih u isto vrijeme financira da to rade. Koja kontradiktornost!

Ilustrator i zagađivač hrvatske ilustracije u ime velikosrpske ideologije otrov i mržnju širi vrlo uspješno već godinama preko Pupovčevih Novosti koje okupljaju sve patološke mrzitelje Hrvata. I zato ga Pupovac debelo plaća hrvatskim, našim kunama. Dolazimo do ključnog pitanja – tko je od vladajućih IKAD ijednom riječju osudio ijednu naslovnicu ovog gadljivog lista? Ako jest zašto isti momentalno nije ugašen ili barem onemogućen da se financira našim novcima? Ako nije (a znamo da nije) zbog čega smo ratovali? Zbog čega smo ginuli? Zbog čega smo htjeli slobodnu i neovisnu državu Hrvatsku?

Što će nam država u kojoj dozvoljavate gospodo iz vladajuće elite (koji tvrdite da volite svoju zemlju) ovakvo poniženje svoga vlastitog naroda, ovakvo izrugivanje svojih branitelja, svojih svetinja, Boga, Blažene Djevice Marije, svoje kulture i običaja? Mi Hrvatsku NEMAMO! Nekad se rat vodio oružjem, danas se rat vodi psihološki i duhovno.

Mi se nismo borili za nacrtane granice, mi smo se borili za slobodu i neovisnost duha, uma i tijela. Što će nam sve granice ovoga svijeta ako smo i dalje zarobljeni i kulturno i moralno i duhovno. Ne, nemamo mi Hrvatsku, mi imamo samo ono izvanjsko – grb, himnu i zastavu a onaj unutarnji dio još uvijek posjeduju patološki mrzitelji ove zemlje koji je nikad nisu ni željeli. Probudi se Hrvatski narode, zar smo se za ovo borili?

Ovo su samo neke od naslovnica Pupovčevih Novosti

Probudi se Hrvatski Narode, zar smo se za ovo borili? Zbog čega smo ginuli? Zbog čega smo htjeli slobodnu i neovisnu državu RH? 
www.crodex.net

General Željko Glasnović

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
slikedrustva.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button