Vijesti

GENERAL Ž.SAČIĆ ŽESTOKO REAGIRAO: ”Pupovac…klevetniče lažljivi i protuhrvatski manipulatore…”

Komentar saborskog zastupnika Hrvatskih suverenista Željka Sačića prenosimo u cijelosti:

Pupovac…klevetniče lažljivi i protuhrvatski manipulatore ..Gdje ti, i u kome tamo u Srbu danas vidiš USTAŠE ??? Jesi li uopće u životu vidio ikojeg preostalog i preživjelog Ustašu, nakon što su ih tvoji preci i rođaci sa kokardom i petokrakom na bradatoj glavi sve sistematski i hametice potukli ( zajedno sa njihovim nevinim obiteljima) ..I to, po ugledu na započeti četnički ratnozločinački masakr i genocid nad nedužnim Hrvatima u Srbu , u srpnju 1941. Da je ova , kao i bivše, prethodne Vlade, imalo hrvatska , imalo nacionalno odgovorna i doista antifašistička, humanistička, istinoljubiva , pravdoljubiva, ZABRANILA bi zločinacko slavlje i obilježavanje MEGA RATNIH ZLOČINA nad nevinim Hrvaticama i Hrvatima , Muslimanima i drugim nevinim ljudima ,u tom Ličkom kraju ’41. Dakle, odmah bi ukinula javno i anticivilizacijsko četnikovanje velikosrpskih fašista danas u Hrvatskoj. Bagra protuhrvatska..vjerujem da nećete imati priliku jos zadugo..Milorade, problem je u tvojim očima i psihi, jer tebi i tvojoj aboliranoj četničkoj, protuhrvatskoj braći su izgleda od rođenja – svi Hrvati , ujedno i svi Ustaše..Tako, očito i zvjerski zatučen , mirotvorni hrvatski anđel , hrvatski mučenik, pokojni dr.Šreter, pa ga stoga nisi niti spasio..Jer, eto, i on je bio Ustaša..Sramotno je , nevjerojatno i neshvatljivo, te nedostojno premijeru Plenkoviću, da ste i danas u vladajućoj koaliciji sa takvim mrziteljima slobodne Hrvatske, Hrvatske kao domovine Hrvata, i to sa zakletim antihrvatima, kojima je pojmovno, politički i “kultorološki ” blizi ” srpski svet” , a grad Beograd..glavniji i glavni grad.. Vjerujemo, ne zadugo.

Zastrašujuće činjenice o ustanku u Srbu koje se prikrivaju desetljećima |  Kamenjar
S.Mesiću nikada nije bio problem sudjelovanje velikosrpskim “orgijanjima” gdje se slave očita ubojstva i entičko čišćenje hrvatskog naroda u II.svj.ratu.

Podsjetimo, Srpsko narodno vijeće (SNV) sazvalo je danas izvanrednu konferenciju za novinare povodom “nezapamćenog divljanja filoustaške stranke A-HSP Dražena Keleminca, a koje već nekoliko dana uznemirava stanovnike Srba”.

“U Srbu se sutra obilježava Dan ustanka naroda Hrvatske. Taj je datum svih ovih godina bio povod za održavanje kontraprosvjeda i ustaštva, koji su nedovoljno sankcionirani”, izjavila je Vladimirov na početku konferencije za novinare. Napomenula je da stanovnici svake godine trpe teror i provokacije uoči obljetnice”, najavila je voditeljica SNV-ovog odjela za kulturu Aneta Vladimirov.

Vladimir Šulentić, potomak žrtava koje su na tom području pogubljene u danima tzv. ‘ustanka’ kao nevini civili – muškarci, žene i djeca. Svjedočanstvo ovdje.

Glavni tajnik SNV-a Saša Milošević govorio je o Draženu Kelemincu.

Pupovac je rekao da je policija zatvorila pristup prema Srbu i da ne zna što to znači .”Sutra ne želim u Srbu vidjeti Keleminca, a ni toliku policiju”, rekao je Pupovac prenosi N1, a više možete pročitati ovdje.

“Srpske organizacije i događaji koje organiziramo godinama su pod napadima, pravom opsadom Dražena Keleminca i njegovih škvadrista iz A-HSP-a. Baš svaki put Keleminec i njegovi. Baš svaki put Keleminec i njegovi nose znakovlje i simbole, kliču slogane koji su nezakoniti, koji bi trebali biti zabranjeni, a izvikači kažnjavani, no to se nikad ne događa. Policija, kada reagira, tolerira i minorizira njegova postupanja. No nije MUP jedini u tom nedjelovanju, njemu se pridružuju i sudovi”, rekao je Milošević.

ivezić
O smišljenom paklenom planu koji se počeo provoditi nakon prve puške koja je opalila u Srbu 27. srpnja 1941. smo pisali ranije u zasebnom članku ovdje

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button