Domovina

Stigle konačne izlazne ankete:Rijeke Pravde presušile, Domovinski pokret treća snaga

Na parlamentarnim izborima najviše glasova osvojio je HDZ, koji ima 59 mandata, a koalicija Rijeke pravde predvođena SDP-om dobiva 43 mandata, pokazuje druga izlazna anketa po zatvaranju birališta.

Hrvati su velikom većinom opet glasovali za globalizam i ljevicu … Od 151 zastupnika, u Sabor ćemo poslati gotovo 130 globalista i ljevičara, dakle one koji su nas maltretirali zadnje 4 godine i one koji bi nas maltretirali još jače, a zajedno su sluge i sljedbenici globalističkih degenerika … Most i DP zajedno su na ca. 24 mandata …Posebice je porazan rast možemovaca.

Prema konačnim izlaznim anketama Ipsosa, HDZ i partneri osvajaju 59 mandata, SDP i partneri 43, Domovinski pokret i partneri 13, Most osvaja 11, Možemo! i partneri dobivaju 10 mandata, IDS 2 mandata, a 1 mandat osvajaju Fokus/Republika te Nezavisna platforma Sjever.

Stvar je već sad jasna! Odluka je na DP-u! Jer ako se HDZ dogovori s DP-om, uz manjince bez SDSS-a i eventualno umirovljenike i dijasporu – lako može sastavit vladu.

Predsjednik stranke Pravo i pravda Mislav Kolakušić nije zadovoljan s 13 mandata koje je prema izlaznim anketama osvojio Domovinski pokret iako upravo DP drži ključeve nove vlasti.

Rezultati su dosta loši, ali HDZ ne može sastaviti novu Vladu, što znači da idemo na nove izbore. Idemo na nove izbore, nitko neće imati dovoljno. Novi izbori su sto posto sigurni. Što ako novih izbora ne bude? Netko drugi će onda sastaviti većinu, mi nećemo”, rekao je Kolakušić.

“Apsolutno novi izbori”, ponovio je Kolakušić koji je nositelj liste Domovinskog pokreta u 1. izbornoj jedinici. 

S nestrpljenjem očekujemo službene rezultate DIP-a koje možete pratiti ovdje.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button