Crna kronikaSvijet

YouTube propovijed poznatog pastora označio kao govor mržnje

YouTube je iz čista mira obrisao propovijed američkog pastora Johna MacArthura smatrajući da je biblijska istina “govor mržnje”.

Nedavni video propovijedi Johna MacArthura koji predstavlja biblijski pogled na rod i seksualnost YouTube je označio kao govor mržnje.

Konzervativni komentator Todd Starnes izvještava da je platforma uklonila “sporni” video jer je navodno prekršio YouTubeovu politiku po pitanju govora mržnje.

MacArthur je u svojoj propovijedi rekao da “ne postoji takva stvar kao što je transrodnost”, te da postoje samo dvije rodne kategorije – muški i ženski.

“Ti si ili XX ili XY, to je to. Bog je stvorio čovjeka, muškarca i ženu. To je genetski određeno, to je fiziologija, to je znanost, to je stvarnost”, rekao je.

Zatim je transrodnost nazvao “lažnom i obmanom” koja je “toliko štetna, tako destruktivna, tako izolirajuća i toliko pokvarena da se s njom treba suočiti”.

MacArthurova propovijed je bila znak podrške prosvjedima evanđeoskih crkava u Kanadi protiv nedavne zabrane terapije preobraćenja u toj zemlji.

Kanadski zakon stupio je na snagu 8. siječnja i izazvao je strah od ograničenja u propovijedanju evanđeoskih pastora.

Pastor John Macarthur je iznio biblijsku istinu po pitanju rodne ideologije

Prema Starnesu, MacArthurova je propovijed povučena zbog njegovih komentara o biblijskom stajalištu po pitanju rodne ideologije.

“Naš tim je pregledao vaš sadržaj i, nažalost, mislimo da krši našu politiku govora mržnje”, rekao je YouTube, prenosi Starnes.

“Uklonili smo sljedeći sadržaj s YouTubea: ‘Ne postoji takva stvar kao što je transrodnost. Ili ste XX ili XY. To je to. – Pastor John MacArthur’.”

MacArthur je jedan od tisuća evanđeoskih pastora koji su organizirali prosvjed na propovjedaonici protiv zakona C-4 propovijedajući propovijedi o biblijskoj definiciji seksualnosti i roda tijekom nedjeljnih bogoslužja prošlog vikenda.

Kritizirajući uklanjanje MacArthurovog videa, Starnes je rekao kako se boji da neće proći mnogo vremena prije nego što sama Biblija bude zabranjena.

“Drugim riječima, YouTube je potvrdio kanadski zakon zabranivši bilo kakvo protivljenje transrodnosti na njihovoj platformi”, rekao je.

“Predviđam dan u američkoj povijesti kada bi Biblije mogle biti zaplijenjene ili prepisane kako bi na neki način potvrdile LGBTQIA način života.”

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
noviyivot

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button