Domovina

Srećom da je ”mislio na druge ” i cijepio se s tri doze! Šprajc zaražen omikronom

Kontroverzni voditelj i najpoznatiji TV komedijaš u Hrvatskoj je prve dane 2022. godine odlučio iskoristiti za odmor i punjenje baterija na skijanju u Italiji a po povratku u Hrvatsku je dobio ono čega se najviše bojao. RTL Direkt umjesto Šprajca vodio Ivan Vrdoljak .

TV komedijaš Zoran Šprajc (54) već nekoliko dana izbiva s televizijskih ekrana, a na njegovo mjesto privremeno je zasjeo Ivan Vrdoljak. Mnogi u RTL redakciji su se pitali zašto se Šprajc nije pojavio na poslu i što mu se dogodilo, a nakon nekoliko dana nagađanja zabrinutih vjernih njegovih kolega i malobrojnih gledatelja na svom se Instagramu javio i sam Šprajc te pratiteljima otkrio zbog čega ga nema u RTL Direktu.

Naime, Šprajc je zaražen koronavirusom i vrlo vjerojatno se zarazio posljednjom omikron-varijantom u Italiji iako je to dosta čudno s obzirom da u Italiji vrijede dosta strože mjere nego u Hrvatskoj.

  “Značajan rast bijelih dlaka na licu, to je zasad jedina vidljiva posljedica omikrona i desetodnevne izolacije 🙂 Doduše tko zna bi li tako bilo da prije toga nije bilo dvije doze cjepiva, dnevna doza CBD ulja ili paste kao booster imuniteta i bar dvaput tjedno dvije doze kiselog kupusa s crvenom paprikom i bučinim uljem, mljac!  Drugim riječima, koristite sva raspoloživa obrambena sredstva i sijeda brada nek vam bude jedina briga 🙂 Živi i zdravi bili, vidimo se! – napisao je TV komedijaš u opisu fotografije. 

Srećom pa je ”mislio na druge” i na vrijeme ih zaštitio tako što se cijepio čak i booster dozom.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button