Domovina

Most traži smjenu uprave i nadzornog odbora INA-e

Jandrokoviću gdje si se sakrio? Zašto ti i Plenković šutite dok se INA bezočno pljačka i zašto već nisi sazvao izvanrednu sjednicu Sabora? upitao se saborski zastupnik Nikola Grmoja.

Most je danas održao konferenciju za novinare u kojoj su zatražili smjenu kompletne uprave i nadzornog odbora INA-e!

”Da se ovakva koruptivna afera teška milijardu kuna dogodi u nekoj drugoj državi, uslijedila bi momentalna ostavka! INA se sustavno potkrada, Bijele noći i SDP, Sanader i Mađari, a sada će INA-u Plenković dokrajčiti. Milijardu kuna nitko ne vidi, a ovo nedjelo se može izjednačiti s ratnim profiterstvom, u situaciji nestašice energenata počinjena je šteta od milijardu kuna!!!” poručili su iz Mosta.

Podsjećamo, Miro Bulj, saborski zastupnik Mosta i gradonačelnik Sinja, oglasio se na Facebooku gdje je komentirao sramotnu pljačku INA-e, aferu koja od subote ujutro trese Hrvatsku.

Objavu Mire Bulja prenosimo u cijelosti.

“Jasno je ko dan da je Plenković najodgovorniji jer je on sve ove kadrove u INA-i postavio!

Hoće li muž Martine Dalić kao i svi oni koji su sjedili u Upravi i NO vratiti svoje plaće jer ih nisu zaslužili?!

Čak iako nisu dio ove kriminalne strukture koja je čerupala INA-u, iako je u to teško povjerovati, odgovorni su jer kriminal nisu primjetili!

Inače, Niko Dalić je zahvaljujući Plenkoviću u INA-i primao mjesečno 130 tisuća kuna plaće, što znači da je u 11 godina natukao u INA-i 17 milijuna i 160 tisuća kuna!

INA SE PLJAČKALA I LEGALNO, A NE SAMO NELEGALNO!”, napisao je Bulj na Facebooku.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button