Domovina

Poziv na totalni “građanski neposluh” od stranke Promijenimo Hrvatsku

Totalni građanski neposluh je najjače sredstvo da ih potjeramo.To sredstvo su nedavno učinile i žene u Iranu, kada su skoro dva mjeseca na taj način paralizirale sustav i uspjele.

”Jeste vidjeli odmah nakon prosvjeda protiv ograđivanja plaža, što žele novim zakonom o pomorskom dobru ovi na vlasti.

Odmah je snažno proradila propagandna mašinerija.

Na HRT-u su u svim udarnim vijestima ismijavali prosvjednike i stilu da pojma nemaju; da izmišljaju, da vide problem gdje ga nema, da skupljaju političke bodove itd.

Tako su uvijek radili kada su planirali da nam nešto novo otmu, prodaju ili daju u dugoročnu koncesiju.

Sve se više dave u novim aferama, korupciji i kriminalu

Tu neće i ne mogu više stati jer su stvorili sustav koji ne zna i ne smije stati na tome. Zato će pasti i moraju pasti – što prije. Koliko je još afera koje čekaju, a koje će sigurno narednih dana isplivati.

Pokušavaju se spašavati skretanjem naše pažnje na rusko-ukrajinski rat, klimatske promjene itd. Već smo ranije govorili da nam nijedan vanjski neprijatelj nije toliki problem kao onaj unutrašnji. Totalni građanski neposluh je najjače sredstvo da ih potjeramo .To sredstvo su nedavno učinile i žene u Iranu, kada su skoro dva mjeseca na taj način paralizirale sustav i uspjele.

U totalnom građanskom neposluhu nitko nigdje ne treba posebno ići da bi prosvjedovao, ne treba trošiti novac za to, ne treba vikati, nositi transparente … Samo treba ostati doma i nikuda ne ići: niti na posao, djecu ne slati u školu i vrtić, ne kupovati osim hrane.

Nijedna vlada to ne može preživjeti. Svi smo povezani internetom i to je dovoljno.

Jesmo li spremni za to?” naveli su na facebook stranici stranke Promijenimo Hrvatsku.

Izvor: Promijenimo hrvatsku/Facebook

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button