Crna kronikaVideo

Šokantna ispovijest mladića koji je dobio trombozu i plućnu emboliju nakon Pfizerovog cjepiva

ŠOKANTNA ISPOVIJEST… Kragujevčanin Mladen Dragićević (31) dobio je trombozu i plućnu emboliju samo mjesec dana nakon što je primio drugu dozu “Pfizer” cjepiva protiv koronavirusa, a preživio je samo zahvaljujući tome što je mlad i ima snažan organizam!

U šokantnoj ispovijesti ovaj mladić prenosi svoju patnju nakon što je primio dvije doze cjepiva “Pfizer”, uz napomenu da je išao na brojne pretrage i da su liječnici potvrdili da nema predispozicije za trombozu i da nema (drugog) objašnjenja kako je mogao oboljeti.

ŠOKANTNA ISPOVIJEST... Kragujevčanin Mladen Dragićević (31) dobio je trombozu i plućnu emboliju samo mjesec dana nakon što je primio drugu dozu “Pfizer” cjepiva protiv koronavirusa www.crodex.net

ŠOKANTNA ISPOVIJEST…Pogledajte oba njegova videa:

https://twitter.com/i/status/1474092634260004873

– Nisam protiv cjepiva, cijepljen sam, niti bih želio da se ono što mi se dogodilo iskoristi u prepucavanju zagovornika i protivnika cjepiva, ali želim da ljudi znaju što mi se dogodilo, jer nitko ne želi razgovarati o tim stvarima – ističe Dragičević.

Sada svaki mjesec daje 10.000 dinara (85 Eur) za lijekove.

– Liječnici mi nisu htjeli reći “da, ovo je od cjepiva”, ali su rekli da nema drugog razloga za trombozu. Srećom, preživio sam, ali što se događa s drugima – pita se Dragičević.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
logicno.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button