Izbor uredništvaVideo

Šokantan video: Neetičko eksperimentiranje na građanima

Ovaj šokantan video svakako morate pogledati. Svećeniku koji je iznio istinu, BRAVOOO za hrabrost. Ovo je sluga i svećenik Božji.  Ovo je David protiv Golijata.

U nastavku donosimo dio njegove propovijedi, a cijelu propovijed pogledajte u videu.

Oni koji ne poznaju povijest, osuđeni su je ponoviti. Kako se danas ovo dobra poznata izreka ne bi morala odnositi na nas, hrabri svećenik je odlučio proći povijest SAD-a u posljednjih stotinu godina, posebno u vezi s neetičkim eksperimentiranjem na američkim građanima od strane službenih američkih vladinih agencija.

Hrabri svećenik prisiljen je govoriti o takvom čemu, jer to nemamo prilike čuti iz izvora iz kojih bi smo trebali čuti. Poznavanje onog što se dogodilo u prošlosti, daje nam nešto za usporedbu u sadašnjosti. Što nam se događa sada, što se događalo u prošlosti, što medicinski stručnjaci govore sada, a što su govorili u prošlosti. Ako usporedimo to dvoje, bit ćemo bolje informirani, i moći ćemo razmišljati svojom glavom, postavljati bolja pitanja i zahtijevati razumne odgovore od vladinih medicinskih stručnjaka.

Želim da znate da ovo što ću sada iznijeti nisu teorije zavjere, upišite u Google tražilicu “NEETIČKI EKSPERIMENTI u SAD-u”, no nemojte, jer će te biti užasnuti. Bilo je strašno. No, to su javne informacije dostupne svima. Počevši od ranih 1900-tih, Vlada u suradnji s desecima državnih i privatnih agencija, provodila je ilegalna i neetička testiranja na građanima SAD-a. Mnoga testiranja obavljena su na djeci, bolesnima, mentalno oboljelima i često pod krinkom medicinskog liječenja.

Šokantan video: Neetičko eksperimentiranje na građanima www.crodex.net
Mnoga testiranja obavljena su na djeci, bolesnima, mentalno oboljelima i često pod krinkom medicinskog liječenja.

Eksperimenti su uključivali izlaganje štetnim biološkim tvarima, injekcije otrovnih i radioaktivnih kemikalija u neupućene subjekte, kirurške eksperimente, ispitivanja i mučenja, testove koji uključuju tvari koje mijenjaju um, i široku paletu drugih eksperimenata, ostavljajući mnoge ispitanike sa smrtonosim i iscrpljujućim bolestima.

Većinu ovih eksperimenta sponzorirale su vladine agencije, uključujući CIA, vojsku SAD-a, Centar za kontrolu bolesti (CDC) i mnoge druge privatne korporacije uljučene u vojne ili vladine aktivnosti.

Ovi programi istraživanja na ljudima su vrlo tajnoviti. “Oni koji ne poznaju povijest, osuđeni su je ponoviti”.

Ovih dana se neprestano govori: “Vjerujte znanosti, vjerujte stručnjacima.” Oprostite, ja ne vjerujem ni stručnjacima, ni njihovoj znanosti, jer poznajem svoju prošlost, poznajem svoju povijest. Znam što su prethodni stručnjaci radili i znam kako su dobili prethodnu znanost.

Proći ćemo neke od ovih iskustava. MORAMO ZNATI ISTINU!!

1932. godine bio je eksperiment sa sifilisom u Tuskegeeju (klinička studija od 1932-1972). Istraživači su lagali 400 siromašnih crnaca koji su patili od određene bolesti. Rečeno im je da će primiti liječenje, a zapravo su istraživači htjeli pratiti napredak oslabljivanja. Mogli su tim ljudima dati penicilin i izliječiti ih od te bolesti, ali mislili su: “Već smo toliko daleko došli, želimo nastaviti pratiti što im bolest čini”.

Do kraja studije 1972., 28 od prvobitnih 400 muškaraca je umrlo izravno od te bolesti, 100 ih je umrlo od komplikacija povezanih s bolešću, 40 njihovih žena se zarazilo bolešću, a 19 njihove djece je rođeno s urođenim slučajevima bolesti. Sve se to moglo spriječiti, ali namjerno nije spriječeno, jer su željeli medicinsko istraživanje. Zapravo, jedini razlog zašto je studija prekinuta 1972.godine, bio je taj što su informacije procurile u tisak. Došlo je do javnog negodovanja i istraživači su bili prisiljeni prestati.

Eksperiment s malarijom u Chicagu, u kojem su namjerno ubrizgavali malariju u zdrave psihijatrijske pacijente, kako bi liječnici mogli testirati učinkovitost eksperimentalnih medicinskih tretmana. Nitko od psihijatrijskih bolesnika nije bio obaviješten o tome niti je dao svoj pristanak. Što su im rekli? “Vjerujte svojim medicinskim stručnjacima”.

Šokantan video: Neetičko eksperimentiranje na građanima www.crodex.net
“Vjerujte svojim medicinskim stručnjacima”.

Hrabri svećenik se dotaknuo i Vanderbiltovae studije prehrane, istraživanje na 829 trudnica kojima je rečeno da su to vitaminski napici, koji su trebali poboljšati zdravlje njihovih beba. Mješavine su zapravo sadržavale radioaktivno željezo i istraživači su željeli utvrditi kojom je brzinom radio izotop prešao u placentu. Četiri bebe su umrle od raka kao rezultat eksperimenta, a same žene imale su osip, anemiju, gubitak kose i rak.

Postaje još gore. Mi moramo prihvatiti mogućnost da bismo mogli biti prevareni. Što se događa kad država okrene leđa Bogu? Ne ostavlja Boga, već ga zamnjenjuje, poput Lucifera. Što se događa kad društvo odbaci Boga? Oni zauzmu Njegovo mjesto. To je uistino tako.

Ovo je propovijed za današnje vrijeme. Na žalost kod nas se svi ponašaju kao da se ništa ne događa. U ono doba to je “procurilo” u novinama, a DANAS ti mediji ne služe tome,jer su svi prodani!

Sve to i još puno šokantnih činjenica pogledajte u ovom kratkom videu.

Šokantan video: Neetičko eksperimentiranje na građanima

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button