Izbor uredništvaVideo

ŠOKANTAN VIDEO – Koja je pozadina “Covid putovnica”?

ŠOKANTAN VIDEO…Melissa Ciummei je financijski investitor iz Irske te u ovom kratkom videu govori o pozadini “Covid putovnica” ili “greenpass”.

“Razmislite kakvu budućnost želite svojoj djeci. To nisu “Covid putovnice”, to su putovnice sa podacima i putovnice za sudjelovanje i za njih ne postoji medicinski razlog“, rekla je Melissa.

“Da sam Vam prije dvije godine rekla: Evo, vlada želi da svatko ima čip na koji će staviti sve vaše medicinske i financijske podatke i da će to biti Vaš potpuni ID, pomoću kojeg će vas moći kontrolirati ili potpuno izbaciti iz društva (za njih bi bilo idealno da stave kvantum tetovažu kako bi Vam na daljinu mogli davati lijekove) rekli bi mi da to nije normalno, no to je put kojim nas trenutno vode.

Ovdje se radi o financijskom resetu, kao što je FIAT valuta propala kao i sve prije nje. Digitalna valuta Centralne banke je krajnji cilj. Da bi uveli digitalni ID potrebne su ove Covid putovnice. O tome smo već pisali OVDJE.

Zato je potrebno da se svi bez iznimke dobiju ove ‘Covid putovnice’ i zato je toliki pritisak da se svi cijepe”, rekla je Melissa.

Koja je pozadina "Covid putovnica" www.crodex.net

Morate se zapitati da li ste spremni? Da li ste duhovno, mentalno, fizički spremni. Više nema vraćanja na staro. To je novi svijet u kojem ćemo svi živjeti, ukoliko im to uspije.

Zaštitite svoju djecu, ne dozvolite da Vaša djeca sudjeluju u ovom Covid sistemu. Ukoliko to dozvolite, samo da bi išli u restoran, onda ih uvodite u sistem socijalnog kreditiranja i ropstvo. Potrošačka ekonomija je propala, ulazimo u kreditnu ekonomiju.

NE PRISTAJTE I NE ODUSTAJTE!!!! Ako sada odustanete, ako ovo ne zaustavimo, djeci ostavljamo duplu borbu.

Sve ovo ne mora biti naša budućnost, ali samo ako reagiramo danas i trgnemo dodatno još nekoliko ljudi oko nas iz sna.

Dakle, kad zakon postaje nasilje, otpor je dužnost! Ovo više, to je svima jasno, nema veze sa zdravljem. Ovo je politička i ideološka priča. Stvara se novi svjetski poredak. Ako cjepivo pomaže zašto se pri ulasku u zrakoplove opet ljude testira, zašto takvi isto oboljevaju, zašto isto šire virus, zašto umiru!??

Ako u bezuvjetnoj pokornosti i nametnutoj ideologiji straha budemo odgajali djecu i mlade – tada nam nikakav lijek u budućnosti neće pomoći.

Dragi ljudi, ne bojte se! U borbi za slobodu savjesti, slobodu izražavanja moramo biti ustrajni. Upravo tako mislimo i na sebe i na druge.

Dakle, sada je trenutak kada vam mora postati jasno kako ovo nije naša vlast i da nema više povratka nazad!

SAD JE ILI MI I ONI!!! Nema više vremena!

Obavezno pogledajte ovaj kratak video i dijelite dalje.

VIDEO – Melissa Ciummei: Da sam vam prije dvije godine rekla…; rekli bi ste da to nije normalno

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button