Domovina

Škoro nakon članka u Nacionalu:Sve navedeno je neistina i morati ćemo poduzeti određene pravne korake

Sestra Miroslava Škore Vesna Vučemilović je nakon članka u tjedniku Nacional u kojem ga bez ikakvih argumenata i dokaza prozivaju zbog navodnog trošenja novca Domovinskog pokreta za osobne potrebe, pa i navodne kupnje vina na račun stranke, najavila da će njezin brat morati poduzeti određene pravne korake.

– Ovo je ružna i prljava kampanja protiv Škore i predvode ju isti ljudi koji su vodili prljavu kampanju protiv Tomislava Tomaševića. Sve pričaju neki neimenovani izvori, pa neka kažu tko su i što su – kaže Vučemilović koja je, kaže, danas sretna jer više nije članica “ovakvog Domovinskog pokreta”. Također kaže da je sukladno stranačkom statutu odgovornost za financijsko poslovanje na glavnom tajniku.

Cijelu je situaciju komentirao i Škoro:

Sve navedeno je neistina. Kreditnu karticu u Domovinskom pokretu imao je samo gospodin Darijo Žepina dok mu je ja nisam blokirao. Pogledajte malo i Statut, ulogu glavnog tajnika (članak 31) i Nadzornog odbora – kratko je za HRT rekao Miroslav Škoro.

Podsjećamo, “Nacional” i njegovi urednici Berislav Jelinić i Orhidea Gaura Hodak su poznati po objavljivanju lažnih ”ekskluziva” i već su izgubili dosta sudskih sporova zbog klevete .Tako je morao platiti 9.100 eura odštete Tomislavu Karamarku za objavljivanje tvrdnji da je on bio doušnik jugoslavenske obavještajne službe. “Nacional” je morao ukloniti i sve članke sa svoje internetske stranice u kojima se Karamarko dovodi u vezu sa UDBA-om pa ćemo vidjeti kakav će biti ishod za navedeni članak.

Nažalost, Hrvati imaju toliko kratku pamet i nisku razinu inteligencije da im se u izrazito kratkom vremenu mogu servirati izmišljena afera za aferom, politički „skandal“ za „skandalom“ ili diverzija za diverzijom, a sve po istoj shemi, istom obrascu, pa čak i s istim akterima. Naime, zamjenica glavnog urednika „Nacionala“ Orhidea Gaura Hodak koja je objavila članak o Škori je inače bliska vremešnom Joži Manoliću. Pametnom dosta.

Novinarka Nacionala Orhidea Gaura Novak i Josip Manolić

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button