Domovina

Skandalozno:Novinarka N1 Anka Bilić Keserović opravdava zločinački komunistički režim

Kontroverzna novinarka Anka Bilić Keserović ugostila je saborskog zastupnika Ninu Raspudića koji je komentirao nedavna politička događanja u Hrvatskoj te između ostalog izjavu Matka Raosa na obilježavanju obljetnice osnutka HOS-a u Splitu.

Nino Raspudić je bio jasan u svom izlaganju osudivši svaki totalitarni režim , kako ustaški tako i Titov komunistički :

”Iz naftalina se vadi tema ustaša i partizana kao odvlakač pozornosti od afera vladajućih. Kad je tako zgrožen neka Milosević podnese ostavku i zajedno s drugim predstavnicima manjina prestane podržavati ovakvu vlast. Ili neka šuti.” rekao je Raspudić.

Ono što je uslijedilo nakon Raspudićevih izjava je skandalozno od strane N1 novinarke Anke Bilić Keserović koja je nastojala na svaki način obraniti Titov komunistički režim .

U našem društvu je jasno: nacizam i fašizam su poraženi i danas nećete naći nijednu značajnu osobu u medijima, politici ili institucijama koja bi na bilo koji način pokušala opravdati njihova zla. Ali s druge strane, komunizam kod nas nikada nije poražen, nikada nije osuđen na toj razini da imamo konsenzus. Hrvati se nikada nisu ni suočili s komunizmom a kako bi Hrvatska mogla napredovati, prvo mora jasno raskrstiti i osuditi sve totalitarizme na ovim prostorima, a osobe koje opravdavaju takve zločinačke režime ne smiju imati prostor u medijima i politici.

Cijelo Raspudićevo gostovanje i skandalozno ponašanje novinarke Keserović pogledajte u nastavku:

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button