Domovina

PETERNEL: PRIJEDLOG DA SE ČAVAJDA PROGLASI ZAGREPČANKOM GODINE JE IDEOLOŠKA PROVOKACIJA

PRIJEDLOG DA SE ČAVAJDA PROGLASI ZAGREPČANKOM GODINE JE IDEOLOŠKA PROVOKACIJA GRADSKE VLASTI, A NEDOSTATAK VRTIĆA IH UOPĆE NE ZANIMA!

”Taj je prijedlog ideološka provokacija, a vjerojatno će se izglasati uoči Hoda za život. Tragičnu sudbinu djeteta gospođe Čavajde smo pratili praktički mjesec dana, a ja sam od prvog dana govorio da se tu radi o tome da se nju zloupotrebljava, da ju je okružila ideološka skupina i da su zapravo počeli zloupotrebljavati njezin slučaj kako bi radili propagandu nečega što oni smatraju da je važno”.

”Radi se o propagandi kako bi se pod krinkom rasprave o pravu žena na abortus zapravo u raspravu uvelo pravo na posebne slučajeve intervencijskog, prijevremenog poroda u smislu eutanazije.

Brojni su zagrebački liječnici o tome govorili. Gospođa Čavajda je tražila intervencijsku eutanaziju nerođene osobe koja, prema našem shvaćanju, ima ljudska prava nerođene osobe”.

”Ima jako puno žena oko kojih bi se svi mogli složiti da dobiju tu nagradu. Gradska vlast se bavi čistom ideologijom u trenutku kada je svima skupa potrebno određeno suglasje kako bi se riješili problemi vrtića u Zagrebu jer dolaze upisni rokovi za vrtiće, a ukinula se mjera roditelj odgojitelj”.

”Umjesto da se radi na tome da se povećaju kapaciteti, da se interventno nešto napravi, jer dolazi puno više djece zbog ukidanja mjere roditelj odgojitelj, čime se oni bave? Bave se novim ideološkim podjelama, provokacijama, mijenjanjem imena ulica te sumanutim prijedlozima poput Milke Planinc.

Izvor: Igor Peternel

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button