Domovina

Bulj brutalno odgovorio Plenkoviću: ‘Anemični usplahireni diktator, koji sve više podsjeća na Sanadera, je pogubljen…‘

Mostov zastupnik Miro Bulj na Facebooku je reagirao na raniji istup premijera Andreja Plenkovića koji je političare koji su pozivali na subotnji prosvjed nazvao “slabićima, parazitima i političkim profiterima koji se boje bijele vatice”.

Bulj je Plenkovića nazvao “anemičnim i slabokrvnim slabićem koji se izvukao onda kad je trebalo braniti Domovinu”.

Napisao je i kako mu Most sprema referendum kojim će mu pokazati što narod misli o tvom kompromitiranom Stožeru.

Buljevu objavu prenosimo u cijelosti:

”Anemični usplahireni diktator koji sve više podsjeća na Ivu Sanadera i čiji su najbliži suradnici pod istragom neovisnih europskih institucija je toliko pogubljen da nas sve naziva slabićima, parazitima i političkim profiterima koji se boje bijele vatice.

Ne bojimo se mi Anemični ničeg, a posebno ne bijele vatice. Mi se samo protivimo podjelama i uskraćivanju prava ljudima.

Istine radi, mi smo tražili testiranja sviju i to posebno u zdravstvenim ustanovama jer je sada znanstveno potvrđeno da i cijepljeni mogu biti zaraženi i prenositi virus.

Nikakav ja problem nemam s testiranjem, ali imam s dijeljenjem naših građana i s uskraćivanjem prava na temelju nelogičnih odluka Stožer i putem covid potvrda. A ako je netko slabokrvni slabić onda si to ti jer si se izvukao onda kad je grmilo i trebalo braniti Domovinu. Ja nisam tada bio slab i slabokrvan, a nisam ni sad. A ovakve uvrede neće proći bez žestokog odgovara, hrvatski narod će ti znati odgovoriti! Spremamo ti referendum kojim ćemo ti pokazati koliko je nas “slabića” i “parazita” koje tako s visoka vrijeđaš i podcjenjuješ. Spremamo ti referenudm kojim ćemo ti pokazati što narod misli o tvom kompromitiranom Stožeru, tvojoj korumpiranoj parazitskoj bratiji i covid potvrdama.

Dragi ljudi, ako niste ispunili obrazac za volontere, ispunite ga sada: https://bit.ly/3HJzt47

Idemo ovom anemičnom diktatoru pokazati što mislimo o njemu, njegovim uvredama i njegovim politikama!” napisao je Bulj.

Na slici ”heroj” koji je u najkriznijim vremenima ’90-tih izbjegao obavezu branjenja domovine jer mu je mama propisala anemiju; kojem 50-ak policajaca čuva kuću od građana kojima je premijer; koji redovito krši sve mjere koje je njegov stožer propisao? Koji tuđim novcem potkupljuje medije da ga brane od građana; koji se ne usudi izaći pred građane nego ih napada preko svojih medija?

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button