Izbor uredništva

Što je Marin Miletić pisao u zadaćnici u petom razredu osnovne?

”Poljaci su proveli lustraciju i očistili svoju državu od onih koji su radili zlo svom narodu. Naši to nisu mogli učiniti zato jer je UDBA (razni kumovi, jelte) ušla s tisućama komunista u HDZ i SDP. Oni koji su radili protiv hrvatskog identiteta, hrvatske kulture i katoličke vjere samo su preko noći – presvukli dres. Srca su im manje – više ostala ista. Kada Most preuzme odgovornost za našu Državu, počistit ćemo i ovaj dio koji je ostao nama veliki uteg i danas. Ako radi ničeg drugog – pravde radi, počistit ćemo ovaj dio. [EDIT: otvoriti sve dokumente, lustracija]. Poljaci su se maknuli od komunizma i mentalnog sklopa svakog socijalizma. Danas njihovi nerazvijeniji dijelovi su razvijeniji od Hrvatske za dvadeset godina.” napisao je prije dva dana Marin Miletić u svojoj obavi na facebooku.

Navedena objava naišla je na napade određenih medija koji su već poznati glasnogovornici ”duboke države” i koji su dio jedne globalne manipulacije koja se koristi uvijek iz određenih ciljeva. To je ona “globalna kabala” koja svoja središta ima u organizacijama kao što su Svjetski Ekonomski Forum, Europska Komisija, raznim globalističkim organizacijama i „think tankovima“ koji su očito Most prepoznali kao opasnost u izvršavanju njihove agende.

Na napade je reagirao i ”prozvani” Marin Miletić:

”Prije dva dana osvrnuo sam se na reportažu večernjakovih novinara iz Poljske. Komentirao sam poljski gospodarski rast, njihovo golemo povlačenje sredstava iz EU fondova i poticanje poduzetništva te obrambenu politiku. Isto tako, komentirao sam kako je Poljska napravila lustraciju, razriješila s duhovima prošlosti i zakoračila u svoju budućnost neopterećena poviješću dok smo mi dopustili da mnoštvo onih koji su radili protiv Hrvata i hrvatskih nacionalnih interesa promjenom dresa nastave “vedriti i oblačiti” našom mladom državom. Napisao sam kako ćemo kada preuzmemo odgovornost za vođenje države otvoriti skrivene dokumente, pokazati narodu svu istinu. Jasno sam aludirao da treba počistiti s vlasti sve one koji su se bavili progonima i nezakonitim radnjama. Most je, kad je bio u prilici, već otvorio Udbine arhive, a zastupnici Hrvatske “demokratske” zajednice tada su skupa s ostalim sljednicima nikad osuđenog totalitarističkog režima kukavički napustili saborsku sjednicu.

Danas su se, u dobro znanoj režiji medijskih meštara, opet uzburkali duhovi koji mi u usta stavljaju riječi i smisao koji ja nisam izrekao. Urednici čiji mediji su nam mjesecima ispirali mozak njihovom covid istinom, koji su se zalagali za tvrdi lockdown i cijepljenje svega što hoda, a sad se iz petnih žila trude valjda da mi budemo prvi koji bi trebali objaviti rat Rusiji, jednako tako orkestrirano napadaju moje objave na twitteru stare 11 godina⁉️ Zaduženi izdašnim donacijama dogovorenim još na onom famoznom predcovid sastanku premijera i urednika domaćih mainstream medija, koji su usput svi u vlasništvu stranih medijskih korporacija, krenuli su u još jedno medijsko gaženje nalik na ono iz kampanje za lokalne izbore kad su se grupno zgražali nad mojim citatima iz Biblije. Prestravljeni podrškom koju Most sve više uživa u narodu, pripadnici Plenkovićevog ministarstva istine vade mi objave stare po 10,12 godina, kopaju i traže li ga traže gdje da mi nešto smjeste. Uzalud vam trud ekipica. Nemate mi što prišiti. Mašinerija se baš bavi pravim istraživačkim poslom. Uh, kada bi barem tako revni bili u svim onim pravim slučajevima koji donose štetu našem društvu. Svaka čast na trudu! Kako su krenuli možemo očekivati da će mi pronaći i kompromitirajuću zadaćnicu iz petog osnovne…A mi Mostovci. Idemo jako naprijed. Jaki kao armirani beton.” naveo je Miletić.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button