DomovinaVideo

RASPUDIĆ PORUČIO STOŽERAŠIMA! Urazumite se dok još nije kasno!

Predsjedništvo Hrvatskog sabora sastalo se s predsjednicima Klubova zastupnika kako bi dogovorili način rada Sabora nakon uvođenja obveznih COVID potvrdi. Sastanak se odužio, zbog čega je plenarna sjednica odgođena. O zaključcima je na konferenciji za novinare izvijestio predsjednik Sabora Gordan Jandroković.

Sjednica je bila kvalitetna, rasprava je bila demokratska i u njoj su sudjelovali gotovo svi Klubovi. Najviše se govorilo o novim uvjetima rada u Saboru i doneseni su zaključci, izvijestio je Gordan Jandroković.

U Sabor će se tako od 15. studenoga moći ući samo uz COVID potvrdu ili uz negativan test na koronavirus. Oni zastupnici koji se neće htjeti testirati neće moći u Sabor, a sjednicama će moći priključiti videovezom, izvijestio je Jandroković. Zastupnici koji imaju određene zdravstvene poteškoće, dogovoreno je – trebaju od liječnika dobiti posebne potvrde i moći će u raspravama i glasovanju pristupiti videovezom. To se odnosi i na zastupnike koji su u samoizolaciji, piše HRT.

Na navedene mjere ali i ostale sulude mjere i segregaciju koja se uvodi u Hrvatsku je oštro u svom govoru reagirao saborski zastupnik Nino Raspudić i poručio Stožeru kojim upravljaju Beroš i Božinović: ”Urazumite se dok još nije kasno!”

CRODEX.NET

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button