Domovina

Šeparović najavio: Ustavni sud će raspraviti ustavnost covid-potvrda

Predsjednik Ustavnog suda Miroslav Šeparović za N1 je kazao kada će Ustavni sud raspraviti ustavnost covid-potvrda.

“Došlo je puno prijedloga za ocjenu ustavnosti tzv. covid-potvrda raznih sindikata i većeg broja građana. Sutra ćemo na redovnom Stručnom sastanku odlučivati o ocjeni ustavnosti Odluke o uspostavi digitalnog sustava tzv. covid-potvrde te o covid-potvrdama koje se odnose na prijem pacijenata u bolnicama i za obavezno testiranje u zdravstvenim ustanovama i sustavu socijalne skrbi. O covid-potvrdama za tzv. javni sektor još nećemo raspravljati jer nije došlo očitovanje vlade, pa smo im poslali požurnicu”, rekao je Šeparović.

“Sutra je i sjednica Suda pa je moguće da ovi predmeti, ako dobiju podršku na Stručnom sastanku, završe i na sjednici Suda”, poručio je Šeparović za RTL.

Šeparović najavio: Ustavni sud će raspraviti ustavnost covid-potvrda
www.crodex.net

Podsjećamo kako je isti Šeparović uhvaćen kako uživa u ribi i vinu sa saborskim zastupnikom i predsjednikom kluba zastupnika HDZ-a Brankom Bačićem, županom Nikolom Dobrosavićem, dožupanom Joškom Cebalom i još nekim istaknutim članovima vladajuće stranke, o čemu više OVDJE.

Treba napomenuti da se Šeparović oglasio samo dan nakon što je MOST objavio da su skupili dovoljno potpisa za referendum o ukidanju covid-potvrda.

Most je, podsjetimo, objavio kako je skupio dovoljno potpisa za održavanje referenduma o COVID potvrdama, a koliko točno potpisa imaju objavit će u srijedu.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button