Domovina

Grmoja: “Kada Pfizer snima reklame i s djecom promovira cijepljenje, nitko ne postavlja nikakva pitanja”

Potpredsjednik Mosta Nikola Grmoja poručio je da su izloženi spinovima, ali da će se priča vladajućih promijeniti kada prikupe dovoljan broj potpisa. “U inicijativi za raspisivanje referenduma o ukidanju covid potvrda okupili smo se kako bi u teškoj situaciji pandemije obranili razum, znanost i struku koja je kompromitirana lošim odlukama Nacionalnog stožera.

Grmoja je u ponedjeljak posjetio volontere u Zadru i zahvalio im što po hladnom vremenu diljem Hrvatske prikupljaju potpise za referendum.

“Izloženi smo spinovima, Vlada gura spin da smo totalni antikvakseri, a jedan je zastupnik, koji je sada odigrao za vladajuću većinu, rekao čak i da smo ravnozemljaši. Upravo suprotno. Ljudi ne mogu na radna mjesta i u institucije bez Covid potvrda, što je skandalozno”, izjavio je.

Vidjet ćete kako se mijenja priča vladajućih!”

Grmoja: “Kada Pfizer snima reklame i s djecom promovira cijepljenje, nitko ne postavlja nikakva pitanja"
www.crodex.net
Foto N1

Na pitanje koliko je do sada prikupljeno potpisa, odgovorio je kako su rezultati “fantastični”, pogotovo uzimajući u obzir vrijeme.

“Vidjet ćete kako se mijenja priča vladajućih kad dođemo s dovoljnim brojem prikupljenih potpisa. Uostalom, za nevjerne Tome dovoljno je da pogledaju nastupe i nervozu premijera Andreja Plenkovića. Mi smo lagani i idemo lagano po pobjedu”, naglasio je Grmoja.

Prozvao je Nacionalni stožer da se kompromitirao, “družili su se u svojim izbornim slavljima, slavili na Pelješkom mostu”.

“Tada nije bilo distance ni bilo čega drugoga. Kada treba terorizirati građane, tada se uvode mjere, i to selektivno i diskriminatorno. Stožer treba ukinuti! To će omogućiti ovaj referendum, kao i ukidanje covid potvrda i povratak demokracije u Hrvatsku”, istaknuo je Grmoja.

Komentirao je i kritike da njegov stranački kolega Zvonimir Troskot na društvenoj mreži koristi djecu u svrhu prikupljanja potpisa. Naglasio je da je Troskot objavio fotografiju djeteta kojem je prikriveno lice i to uz dopuštenje roditelja.

“Kada Pfizer snima reklame u kojima promovira cijepljenje djece, nitko ne postavlja nikakva pitanja!”

“Kada Pfizer snima reklame u kojima s djecom promovira cijepljenje djece, ili kada neki naši imunolozi zahtijevaju cijepljenje djece od bolesti koja je za djecu potpuno neopasna, nitko ne postavlja nikakva pitanja. Moja djevojčica je bila s nama cijelo vrijeme dok sam imao koronu, nikakve posljedice nije imala. Koliko je to djece, koja su zdrava, imalo posljedice?”, upitao je.

Na novinarsko pitanje o “necijepljenima koji blokiraju zdravstveni sustav”, Grmoja je odgovorio: “Kako je moguće da je naš zdravstveni sustav opterećen dvije godine otkako znamo za pandemiju? To govori o njemu”, kazao je. Ponovio je kako odgovor na epidemiju vidi u većoj zaštiti starijih i imunokompromitiranih.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
narod hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button