Domovina

SDP i Možemo ponovo instrumentaliziraju Mirelu Čavajdu za propagandu svoje sumanute ideologije

Odbor za javna priznanja zagrebačke Gradske skupštine predložio je da se nagrada “Zagrepčanka godine” dodijeli Mireli Čavajdi,ženi koja je nosila dijete koje ima tumor, a liječnici nisu mogli utvrditi je li maligni ili benigni. Ona se odlučila za zahvat feticid, usmrćivanje djeteta koji je izvela u Sloveniji.

“Predložili smo gospođu Čavajdu za tu nagradu jer je pokazala čin ogromne građanske hrabrosti – pokrenula je mnoga pitanja, ali i institucije, nagnala ih da počnu funkcionirati drukčije nego dotad”, kazao je za 24sata Joško Klisović, predsjednik skupštinskog Odbora za javna priznanja.

Politička platforma Možemo i SDP na ovaj način Mirelu Čavajdu ponovo instrumentaliziraju za propagandu svoje sumanute ideologije. Radi se o promociji ubojstva djece u najkasnijim fazama trudnoće!

Mnogi se trebaju sramiti svoje uloge u slučaju Mirele Čavajde! Ponajviše baš oni koji su gospođu Čavajdu, pod krinkom zaštite njenih prava, instrumentalizirali za ostvarenje vlastitih interesa te ju tako dodatno viktimizirali.

Glasne, isključive i agresivne društvene skupine, formalizirane u razne udruge koje tobože štite ljudska prava i interese žena, iskoristile su i ovu nesreću kako bi dodatno antagonizirale društvo, ne libeći se pri tome teško optuživati neistomišljenike i pozivati ih zbog „pogrešnih“ uvjerenja.

A nažalost i dalje nastavljaju iskorištavati ljudsku tragediju za ostvarenje svojih parcijalnih, političkih i aktivističkih ciljeva.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button