DomovinaZanimljivosti

Procurile vulgarne poruke Severine ravnateljici škole njezinog sina…

Procurile su vulgarne i zlostavljačke poruke pjevačice Severine koje je upućivala ravnateljici zagrebačke škole koju pohađa njezin sin.

Ravnateljica OŠ Matija Gubec Ljiljana Klinger obratila se ministru unutarnjih poslova Davoru Božinoviću e-porukom, navodeći da policija nakon njenih prijava ništa nije učinila te je napisala:

“… OZBILJNO se bojim za svoju sigurnost, molim Vas da mi pomognete kako ne bismo, umjesto upozorenja gospođi, morali slati brzojave sućuti,” donosi Nacional.

Procurile vulgarne poruke Severine ravnateljici škole njezinog sina
www.crodex.net
Hoćeli ministar Božinović reagirati

Poruke su to uznemirene i prestrašene ravnateljice Klinger koje je bila primorana poslati čak ministru nakon što je dobila prijeteće poruke prepune uvreda Severine Kojić:

“Moje dijete si poslala u Heinzlovu sa sedam i po godina. Pa zadavila bi te rukama, babo”, “Stara šepava ružna babo”, “Sjedit ćeš i drhtat i trest se krivonoga kao što sam se ja tresla kad si mi maltretirala dijete”, “Stara, zovi donatora koji te uvalio u problem.

Jedva čekam da te uhapse i da život provedeš kako zaslužuješ. Mog sina si maltretirala. Svi nalazi će izaći van. Samo da stigne presuda”, “Napravit ću ti prosvjed ispred škole da te izbace, ne s mamama kojima djecu iz škole kupi tko stigne, nego ću okupit ljude na fejsbuku. Tvoje neistine koje si pisala ću čitati kod Šprajca. Dosta je bilo tvoje tiranije…”

Dio je to sadržaja SMS-ova koje je i u posljednje vrijeme pjevačica Severina Kojić slala Ljiljani Klinger, ravnateljici zagrebačke Osnovne škole Matije Gupca koju pohađa njezin malodobni sin Aleksandar.

Podsjetimo, Severina Kojić već se sukobila sa zagrebačkom školom Matija Gubec 2019. koja ju je desetak puta prijavljivala Centru za socijalnu skrb i Gradskom obrazovanju zbog zanemarivanja djeteta. Na upit ima li o tome saznanje Severinin odvjetnik je tek kratko kazao: ‘Postoje, bilo je prijava’.

I tada je čitava priča završila u medijima na što je odgovorio i Centar za socijalnu skrb Zagreb.

“Interes djeteta nikad nije senzacionalistički istup, ovakve nekakve medijske pompe, jer dijete nakon toga uvijek ostane oštećeno da li psihički, da li mentalno.”

Severina se nadalje više puta sukobljavala sa Centrom za socijalnu skrb Zagreb, a čitava priča svoj epilog dobila je u člancima portala H-alter kojem je Odlukom Općinskog građanskog suda u Zagrebu, zbog hajke koju je portal provodio prema zagrebačkoj Poliklinici za zaštitu djece i njezinoj ravnateljici Gordani Buljan Flander, zabranio daljnje pisanje o Poliknici. Ipak, ravnateljica Buljan Flander na kraju je dala ostavku jer u čitavom procesu nije uspjela ostvariti suradnju s Gradom, budući da gradonačelnik Tomislav Tomašević nije odgovorio ni na jedan njezin upit ili poziv.

Podsjetimo, sudski postupak pokrenut je u vezi sa serijom članaka novinarke Jelene Jindre na H-alteru pod naslovom: “Sustav za zaštitu ili zlostavljanje djece?”, a u kojemu se provodi hajka nad spomenutom zagrebačkom klinikom i njezinim djelatnicima.

Među tekstovima u toj seriji jest i intervju s pjevačicom Severinom Vučković, kojoj je oduzeto skrbništvo nad njezinim sinom i predano njegovom ocu, Milanu Popoviću.

Odluku o tome donio je Općinski građanski sud u Zagrebu 2019., a lijevo-liberalni mediji su tu odluku danima napadali te pokušavali obezvrijediti rad sutkinje koja je tu odluku donijela.

Postavlja se pitanje je li odluka o Severininom sinu pokrenula napade na Buljan-Flander, ali i kakve će još prijetnje dobiti škola koju pohađa njezin sin?

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
narod hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button