Domovina

Prijetnje europarlamentarki Željani Zovko – proglasili je “neprijateljem Bosne”

Kako piše vecernji.ba na email adresu Željane Zovko stigla je poruka naslovljena ‘najbolje zelje za Zeljanu’, a poruka stiže od izvjesnog pošiljatelja Kike Thor

Hrvatskoj eurozastupnici Željani Zovko ponovno su upućene prijetnje, a ovoga puta je od ekstremista proglašena ‘neprijateljem’ Bosne. Kako doznajemo na njezinu email adresu stigla je poruka naslovljena ‘najbolje zelje za Zeljanu’. U privitku se nalazi fotografija na kojoj je stilizirana ratna zastava Armije BiH sa sivim vukom. Preko te fotografije stoji natpis na engleskome ‘For all enemies of Bosnia and fake neighbors’ s potpisom Bosnian non paper.

Prijetnje europarlamentarki Željani Zovko - proglasili je "neprijateljem Bosne"
crodex.net

Poruka stiže od izvjesnog pošiljatelja Kike Thor. Valja reći kako je sivi vuk simbol jedne turske terorističke organizacije. Ova email poruka stiže nedugo nakon što je bošnjački politički radikal Šemsudin Mehmedović jučer objavio pismo visokom predstavniku EU Josephu Borellu u kojemu je optužio Hrvatsku i Srbiju da se prema BiH ponašaju kao Rusija prema Ukrajini. Pri tome je naveo kako zastupnica Željana Zovko ‘prijeti ratom Bošnjacima’, što je apsolutna izmišljotina. I očito poticanje na nasilje.

Prijetnje europarlamentarki Željani Zovko - proglasili je "neprijateljem Bosne"
crodex.net

Vlasti BiH do sada nisu reagirale na česte ispade radikala Mehmedovića koji širi govor mržnje i upućuje prijetnje ‘neprijateljima Bosne’.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button