Domovina

Predstavnici Kninskih branitelja o nemilom događaju: A što bi vi uradili da vam netko napadne vašu djecu i udara 13 godišnje dijete?

Podsjetimo, košarkaš iz Srbije, njegova supruga i brat na jednoj strani, a dvije sestre, brat i njihov otac na drugoj – sukob je počeo nedaleko od Knina, a završio  u selu Ramljane kod Knina…

Kninski branitelji-foto-screenshot-feralnews-RTL

Danas su predstavnici Hrvatskih branitelja Grada Knina održali konferenciju za tisak i oštro osudili nemili incident koji se dogodio prije dva dana a nastavak istog je uslijedio u okolici Knina kad su otac i sin otišli kod goropadnih domaćih srba upitati ih zašto su napali njihovu kćer od 13 godina i udarali je…

U događaju su, kako neslužbeno doznajemo, sudjelovali Sava Lešić, inače profesionalni košarkaš čačanskog Borca, kao i njegov brat i otac, a događaj je dobio i kontekst međunacionalnog sukoba Srba i Hrvata.

Podsjetimo, košarkaš iz Srbije, njegova supruga i brat na jednoj strani, a dvije sestre, brat i njihov otac na drugoj – sukob je počeo nedaleko od Knina, a završio  u selu Ramljane kod Knina.

Kako se doznaje, sve je počelo kada su se dvije sestre, 25-godišnjakinja i mlađa sestra od 13 godina, vraćale s mora u Knin. U jednom trenutku ih je pokušao preteći automobil Audi beogradskih tablica, kojem je to i pošlo za rukom, a u kojem su bili Sava Lešić, košarkaš iz Srbije i njegova supruga. Dvojac se zatim zaustavio i sačekao djevojke i tu, kako je policija potvrdila, počinje vrijeđanje i udaranje djevojčice od 13 godina.

Poslušajte što su rekli predstavnici Hrvatskih branitelja Knina :

https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=428757125979575

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button