Domovina

Posljednji čavao u lijes BiH: Bošnjaci na “referendumu” odlučili nastaviti razbijati državu

Bošnjaci su danas zabili posljednji čavao u lijes Bosne i Hercegovine izabravši ponovno Željka Komšića na poziciju hrvatskog člana Predsjedništva BiH. piše Bruno Bošnjak za Dnevnik.ba

U miješanim i većinski hrvatskim gradovima čuju se i vide vatrometi, ne zbog ishoda izbora za bošnjačkog člana Predsjedništva, nego zbog nove Komšićeve uzurpacije.

Odluci visokog predstavnika unatoč, pa i u slučaju da dodatnim izmjenama umjesto donese potpunu jednakopravnost Hrvata, poslan je vrlo jasan signal od strane najbrojnijeg konstitutivnog naroda.

Čovjek koji je srušio sarajevsku vladu, u četiri godine zastupničkog mandata nije se javio za riječ, više puta se prodao SDA, ekonomske probleme jedva i spominje, a kamoli da djeluje po tom pitanju – opet je dobio golemu potporu.

Potvrda je to već znanoga – iznad svih njegovih mana je jedna jedina “vrlina”: Komšić je halal Hrvat po mjeri Sarajeva.

Sva retorika muslimanskog vodstva svodi se na nemoć prema srpskoj i otimanje prema Hrvatima.

Nemoguće je razumjeti ovoliku nezahvalnost i ovoliku mržnju Bošnjaka prema Hrvatima.

U svakom slučaju Bošnjaci Muslimani su svjetski fenomen. Jedini su Muslimani na svijetu koji Židovima biraju predstavnike u parlament, jedini su narod koji progone narod koji ih je u ratu spašavao. A isti taj narod su pobjedonosno izručili na međunarodni sud pravde, i prozvali agresorom na sebe, kao da nikad nije bilo njihovih vapaja Tuđmanu i HV-u.

Nevjerojatni su. Kako oni iz Makarske i Podgore tako i oni koji su u Bihaću pisali apele Zagrebu.

Oteli su Hrvatima sve. Televiziju, dostojanstvo ubili svaku vjeru u suživot. U takvoj atmosferi, s takvim raspoloženjem Bošnjaka, država tone u potpuni sunovrat.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button