Domovina

POGLEDAJTE ZAŠTO SE ZEKANOVIĆA MOŽE ZVATI HRVATSKIM MAGELLANOM

O novoj saborskoj sezoni Damira Gregoret u studiju je razgovarala s Nikolom Grmojom i Hrvojem Zekanovićem koji je od jučer službeno promijenio dres.

Voditeljica je pitala Zekanovića, kako to da je odlučio podebljati većinu premijeru kojega je nazvao “notornim i patološkim lažljivcem”.

“Ja sam temperamentni Dalmatinac i kao što temperamentno napadam kolegu Grmoju, napadao sam i premijera Plenkovića. Međutim, kada imam odlučiti između ravnozemljaša, između notorne ljevice, između prosvjeda gdje se nose Molotovljevi kokteli i strane razuma, a to je Andrej Plenković, izabrat ću Andreja Plenkovića, sviđalo se to kome ili ne.” ogovorio je Zekanović.

Voditeljica je pitala Grmoju: “Osjećate li se vi kao ravnozemljaš?” na što je uslijedio urnebesan odgovor:

“Ja mislim da u Hrvatskoj ravnozemljaša više nema. Kao što je Hrvoje Zekanović trčao u suprotnom smjeru od Andreja Plenkovića i vrijeđao ga i napravio cijeli krug, došavši do njega i skočio mu u zagrljaj, mislim da sad svi u Hrvatskoj znaju da je Zemlja okrugla”, kazao je.

Zekanović je trčeći u suprotnom smjeru od Plenkovića i usput ga vrijeđajući stigao ponovo do njega i bacio mu se u zagrljaj. Time je dokazao da je zemlja okrugla i postao hrvatski Magellan.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button