Domovina

Pitanje za gradonačelnika Tomaševića : zašto su ove čudne zastave povješane po glavnom zagrebačkom trgu?

Od gradonačelnika smo čuli da grad ne odobrava vješanje bilo kakvih ne-državnih zastava, pa ostaje nejasno zašto su ove parareligijske šarene boje prisutne po cijelom gradu, pogotovo na dan kada se legalno odobrenom okupljanju eksplicitno zabranilo da stavlja svoja obilježja na gradske objekte.

Šutnjom samo podvrđujete da nastavljate provoditi antidemokratsko jednoumlje, kakvo smo imali prilike vidjeti kada ste dio građana segregirali ogradama kao u najmračnijim povijesnim vremenima.

Najgora netolerancija uvijek će se vršiti u ime navodne tolerancije, a gradonačelnika bismo ovom prilikom zamolili i da novac od farbanja grada u dugine boje po mogućnosti preusmjeri na košnju trave na javnim površinama ili na obnovu centra grada koji samo što nije počeo padati ljudima po glavama.

Grad nam trenutno u svakom pogledu liči na sveprisutni zapadnjački progresivni neuređeni ćumez, koji se pokušava sakriti pseudomoralnom fasadom suvremenih parareligija.

Znamo da je ovo samo jedno u nizu postavljenih pitanja na koja se progresivna gospoda neće udostojiti odgovoriti. Vjerujemo da je sada, svima jasno da odgovore od te klike nikada nećemo dobiti. Njima nije do dijaloga, već do apsolutne vladavine.

Izvor:Sapere Aude

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button