Domovina

Petrov:MOŽEMO! JE VEĆ U FAZI DEBAKLA

Predsjednik Mosta i bivši gradonačelnik Metkovića Božo Petrov komentirao je potpuno nesnalaženje i katastrofalno vođenje Grada Zagreba od strane Tomaševića i ekstremno lijeve stranke Možemo .

”Kad poželite upravljati tvrtkom, gradom, bilo čime, prvo pogledate oko sebe i procijenite imate li ljude za to, jeste li sposobni. A onda pričate priču kako to nitko ne zna bolje od vas raditi i da se za tu ulogu spremate 8 godina. Inače se… prospete.

*Obećate kako ćete smanjiti troškove grada za milijarde kuna, a onda jedva da se koji milijun uspijeva staviti sa strane. A usput kod Vlade više uzmete novaca nego što vraćate duga.

*Obećate da ćete smanjiti rastrošnost pa naručite skuplja aute.

*Obećate da ćete transparentno i stručno voditi grad pa umjesto toga na kraju imenujete bez natječaja. I te koje imenujete, nakon samo 3 mjeseca, smjenjujete uz otpremninu od sveukupno 200 000 kn. A ostatak upravnog vijeća i Nadzornog odbora Holdinga čine vaši prijatelji i njihova rodbina, a ne struka kako ste obećavali.

*Imenujete pa smjenjujete upravna vijeća, ne samo u Holdingu, nego i u bolnici na Srebrnjaku, iako ste prethodno govorili i da je to ozbiljna ekipa od povjerenja kojima je dan najvažniji projekt izgradnje dječje bolnice na Srebrnjaku.

*Obećate da ćete riješiti smeće, a smeća nikad više po Zagrebu. Treba li dalje? Jer, dug je ovo popis. Nakupljen u samo 3 mjeseca. I da se razumijemo, nitko ne likuje. Svi mogu razumjeti da nije lako počistiti nered iza Bandića.

Ali hej:1. Nemojte plakati da je teško, jer ste cijelo vrijeme govorili da ste upoznati sa svime, da znate i možete. Ispadate smiješni.

2. I kad pogriješite i napravite glupost veličine Mount Everesta, izađite pred ljude i budite drukčiji, priznajte pogrešku. Uvjeravajući nas nakon ovog svega nabrojanog da je sve u redu, pravite nas budalama. I ako mislite da sam preoštar, nisam. Radi se o glavnom gradu države, radi se o milijardama kuna svih koji žive i rade u Zagrebu. Nitko se nema pravo time igrati. Ovo nije simulacija prvog radnog mjesta pa da se igrate kao u nekoj igrici “mogao bih ovu upravu, ma neee ipak neću.. mogao bih ovo rezati, ma neeee..”

Resetirajte se. Brzo.” naveo je Božo Petrov u svojoj objavi.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button