Zanimljivosti

Peternel: Hoće li HND stati u zaštitu novinarskih sloboda Velimira Bujanca?

Zašto ironija dubokoumnog i zaštitničkog teksta odjednom smeta, a jučer nije smetala? Istom analogijom Bujanec brani Jasenovac od trgovaca ideologijom kao što su tvrdili da Dežulović brani Vukovar. U čemu je onda problem? Očekujem da HND stane u zaštitu novinarskih sloboda Velimira Bujanca jednako kao što su stali uz Dežulovića.“Vjerujem” da je to ozbiljno strukovno udruženje jednakih kriterija! napisao je Igor Peternel komentirajući ”napad” Pupovčevih novosti na novinara Velimira Bujanca.

Inače,Dr. Igor Peternel je u sinoćnjoj Bujici vrlo oštro govorio o HND-u, koji je stalo u obranu Borisa Dežulovića: – Hrvatsko novinarsko društvo je jedno od najsramotnijih cehovskih udruženja u ovom dijelu Europe! To je leglo ideoloških radikala, koji niti ne pokušavaju sakriti da im sloboda medija ništa ne znači! Oni brane isključivo parcijalne interese svojih ideoloških drugova.

Po Peternelovom mišljenju, napadi na vukovarski mural BBB-a u Zagrebu i uvrede na Grad heroja na N1, međusobno su povezani i nije slučajno da je takva kampanja pokrenuta baš u ovo vrijeme: – Čudna je koincidencija da se sve skupa događa baš uoči 18. studenog… Možemo je jedna dobro posložena ideološka sekta i uvozna franšiza, koja želi provoditi svoj svjetonazor i ideologiju. Uklanjanjem murala i ovakvim kampanjama protiv Vukovara provode ono zbog čega su, zapravo, ušli u politiku.

CIJELU BUJICU POGLEDAJTE OVDJE:

CRODEX.NET

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button