NogometSport

Nastavlja li Dinamo svoj put u Ligi prvaka ili odlazi u Europsku ligu?

Nastavlja li Dinamo svoj put u Ligi prvaka? Nogometaši hrvatskog prvaka zagrebačkog Dinama u ponedjeljak su otputovali u Varšavu gdje će u utorak od 21 sat igrati uzvratni dvoboj trećeg pretkola Lige prvaka protiv poljskog prvaka Legije. Prvi dvoboj u Zagrebu prije pet dana završio je rezultatom 1:1, pa će Dinamo za prolazak u posljednje, četvrto pretkolo morati pobijediti u Varšavi…

“Uzvrat očekujemo u izuzetno dobrom ozračju, svjesni da smo napravili puno dobrih stvari i dominirali u fazi napada u prvoj utakmici.

nastavlja

Napravili smo taktičke korekcije u obrani i vjerujemo da će to biti dosta za naš cilj, prolazak u sljedeću fazu natjecanja. Stabilnost izvedbe je ono najbitnije u utakmici, znači otići u Varšavu mirni i stabilni, vruća srca, ali hladne glave”, trener Dinama Damir Krznar najavio je utakmicu  te dodao: “Pokušat ćemo utakmicu planski privesti kraju i jezičac vage prebaciti na stranu Dinama. Spremni smo nositi se sa svakim imperativom, naravno da je velik, ali jednak je na našoj i njihovoj strani”.

Nastavlja li Dinamo svoj put u Ligi prvaka ili odlazi u Europsku ligu?
Danas je na rasporedu druga utakmica 3. pretkola LP.
Legija – Dinamo
Prijenos: 21:00 HNTV

I znaj da Bog zna za sveto ime to, sveto ime Dinamo!!!

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button