Izbor uredništva

Još jedna bomba Projekta Veritas!! Hoće li nakon ovoga Pfizer konačno posjetiti odgovorne službe?

Još jedna bomba Projekta Veritas!! Ova nova snimka ponovno prikazuje direktora Pfizera po imenu Jordon Triston Walker.

On je, prema dokumentima koje je Project Veritas objavio, Pfizerov “direktor istraživanja i razvoja za strateške operacije i znanstveno planiranje mRNA”.

U prvom dijelu razgovora u restoranu koji je tajno snimljen, on je priznao potpuno šokantne činjanice koje potvrđuju da Pfizer razvija mutacije Corona virusa (što je američkim zakonom strogo zabranjano) kako bi zaradio na cjepivima.

Sada je Projekt Veritas objavio drugi dio razgovora koji je, u samo 24 sata otkako je snimka objavljena, na Twitteru pogledan više od 12 milijuna puta.

Dakle, javnost je jako zainteresirana. Zašto ne bi bili?

Ali mediji nisu!

Niti jedan drugi medij uopće nije popratio priču. Provjerili smo. MSNBC i CNN, koji možda ne slučajno, od Pfizera uzimaju ogromne iznose reklamnih dolara, ta su dva kanala priči posvetila ukupno nula sekundi. Pa, samo idite na internet i saznajte više o tome.

Čini se da je Google, najveća tražilica na svijetu, koja ima monopol nad pretraživanjem u ovoj zemlji, dao sve od sebe kako bi otežao korisnicima da saznaju bilo što o direktoru Pfizera prikazanom na snimci i tako da je, drugim riječima, na televiziji i na većini mjesta na internetu gotovo potpuni medijski zamračenost ove priče.

Ovaj još jedan skandalozni video možete pogledati OVDJE

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
Rubni Portal

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button