Svijet

Pfizer traži odobrenje cjepiva za šestomjesečne bebe!

Pfizer i BioNTech navodno planiraju zatražiti odobrenje vlade cjepivo protiv COVID-19 za djecu od šest mjeseci, čak i dok se vode kontroverze oko cijepljenja za odrasle i mlade. Djeca su malo ili nimalo izložena riziku od COVID-19.

New York Times izvještava da bi partnerski farmaceutski divovi mogli zatražiti od američke Uprave za hranu i lijekove (FDA) već u četvrtak da odobri dozu za djecu između šest mjeseci i četiri godine, uz odobrenje za hitnu uporabu potencijalno do kraja veljače.

The Times sugerira da je ovo potaknuto “naglim porastom” pedijatrijskih slučajeva COVID-a zahvaljujući prevalenci omikronske varijante, iako priznaje da “mala djeca imaju tendenciju da se dobro bore protiv virusa”.

Vijest dolazi nekoliko dana nakon što je “car” iz Bijele kuće, dr. Anthony Fauci, rekao da Bidenova administracija želi da djeca mlađa od 4 godine uzimaju najmanje tri injekcije cjepiva.

Dana 29. listopada, FDA je odobrila smanjene doze Pfizerova cjepiva protiv COVID-19 djeci u dobi između 5 i 11 godina. Ovaj potez je izazvao zabrinutost velikim dijelom zahvaljujući dr. Eric Rubinu, članu FDA-ovog odjela za cjepiva i srodne biološke proizvode koji je izjavio da “nikada nećemo saznati koliko je ovo cjepivo sigurno osim ako ga ne počnemo davati. Upravo tako to ide.”

Podaci pokazuju da su djeca malo ili nimalo izložena riziku od COVID-19. U ljeto 2021., tim istraživača s Medicinskog fakulteta Johns Hopkins “analizirao je približno 48.000 djece mlađe od 18 godina s dijagnozom Covida u podacima zdravstvenog osiguranja od travnja do kolovoza 2020.” i otkrio “nultu stopu smrtnosti među djecom bez već postojećeg zdravstvenog stanja kao što je leukemija.” Vodeći istraživač, dr. Marty Makary, optužio je CDC da svoje zagovaranje školskog cijepljenja protiv COVID-a temelji na “slabim podacima”.

Nadalje, podaci pokazuju da široko rasprostranjeno cijepljenje protiv COVID-a nije uspjelo zaustaviti pandemiju. Savezna vlada smatra da je više od 211 milijuna Amerikanaca (gotovo 64%) “potpuno cijepljeno”, no podaci iz listopada sa Sveučilišta Johns Hopkins govore da je više Amerikanaca umrlo od COVID-19 do tog trenutka u 2021. (353 000) nego u cijeloj 2020. (352 000).

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
lifesitenews

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button