Izbor uredništvaVideo

Ovo je vrlo okrutan video, a sve u ime znanosti!

Ovo je vrlo okrutan video. Nemojte ga gledati ili paliti zvuk ako nemate „dobar želudac“. Dijelim ga zato što mislim da je jako važno razumjeti i zapamtiti poruku koju nosi, komentirao je na svom FB profilu Gordan Lauc.

Bilo bi najbolje da sars-cov-2 virusa nema. Da se nikada nije niti pojavio, ili da su ga Kinezi uspjeli eliminirati prije nego što se proširio. Bilo bi dobro i da drugih virusa nema. Bilo bi dobro i da nema gladi, ili rata na svijetu. Nažalost nije tako.

Nakon što se sars-cov-2 proširio svijetom bilo je jasno da ga se nikada nećemo riješiti i da ćemo se svi zaraziti jednom, ili više puta. Ipak, brojne zemlje su pod utjecajem lobista industrije pandemije svijet držali pod raznim „mjerama“ koje su pokušavale eliminirati virus, iako smo svi još na ljeto 2020. godine znali da to naprosto nije moguće.

Ovo je vrlo okrutan video, a sve u ime znanosti! www.crodex.net
Brojne zemlje su pod utjecajem lobista industrije pandemije svijet držali pod raznim „mjerama“ koje su pokušavale eliminirati virus. (Foto: Pixabay)

Kinezi to još uvijek pokušavaju, no ne uspijevaju. Sad su zaključili da su im možda kućni ljubimci krivi, pa su ih krenuli masovno ubijati. Mnogi zagovornici strogih mjera nisu se previše obazirali na „osjećajčiće“ ljudi koje su uništavali „mjerama“.

Možda će se ipak sažaliti nad ovim mačkama koje ovako okrutno uklanjaju s kineskih ulica i shvatiti svu sumanutost zero-covid politike koju su podržavali…

Video možete pogledati na ovom LINKU.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button