Domovina

Ovo je najvažnija stvar, a mediji ju neće objaviti. Hospitalizacije su već drugi dan u padu

Kako to mediji iz nekog čudnog razloga prešućuju, dok mi Rafaeli prelijeću preko glave prenosim ono što je prije nekoliko minuta [email protected]Nenad Bakic, a što vrlo jasno pokazuje da ovi preleti aviona zapravo obilježavaju konačnu potvdu da smo prešli vrh i ovog Delta vala, komentirao je Gordan Lauc čiju objavu prenosimo u cijelosti.

Sada bi bilo najpametnije da vrlo brzo ukinemo sve mjere, a posebice covid-potvrde u zdravstvenom sustavu, jer su one izravno odgovorne za brojne intrahospitalne infekcije. Originalna objava je ovdje https://www.facebook.com/nenad.bakic/posts/10159506597974556,

EPIDEMIJSKI RAZVOJ – epidemija u jasnom padu

Ovo je najvažnija stvar, a mediji ju neće objaviti. Hospitalizacije su ključni parametar koji Vlada gleda. One su već drugi dan u padu, dva dana s najvećim padom od proljeća! Praktički potpuno u skladu s mojim (davnim) predviđanjima – što osnažuje hipoteze iz mojih projekcija, dakle sve je izvjesnije da će i daljnji razvoj biti kao što je predviđeno. (Nažalost bilo je previše smrti i hospitalizacija zbog nepotrebnih prodora u bolnice.)

Epidemija je u EVIDENTNOM PADU i vrh je bio prije nekih 15-dana (zamuljano neurednim podacima oko blagadana i zbog masovnog testiranja koje umjetno diže brojeve). I ovo je bio jedini trenutak u već skoro pet mjeseci modeliranja ovog vala kad sam ‘pozvao’ vrh i tako je bilo (bile su neke provizorne iteacije koje su trajale par dana prije nego su zamijenjene glavnima – svega nekoliko iteracija za 5 mjeseci, s svjeteski standard je jedna svakih 7 dana).

Kao i inače: Faktograf je lažima proglasio da širim neistinite informacije

Ovo je najvažnija stvar, a mediji ju neće objaviti. Hospitalizacije su već drugi dan u padu
www.crodex.net

Istina je danas neistina tako da mi je Faktograf ograničio doseg – zato dijelite i lajkajte … kad stavite algoritam ga jače prepozna, završava svoju objavu Gordan Lauc.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button