DomovinaVideo

Lauc ispunio obećanje i podiže tužbu za klevetu protiv uglednog liječnika!

Kao što smo već pisali, hrvatski znanstvenik Gordan Lauc je na društvenim mrežama jučer upozorio Vladimira Krajinovića kako će, ako se javno ne ispriča za klevetu kako je upravo Lauc odgovoran za smrt nekoliko njegovih pacijenata, podići sudsku tužbu protiv njega.

Lauc je Krajinoviću dao rok od jednog dana da se ispriča što on nije napravio.

Danas je Lauc u svojoj novoj Facebook objavi najavio kako podiže tužbu protiv Krajinovića.

Objavu prenosimo u cijelosti:

Velik dio svoje karijere bio sam “enfant terrible” i bilo je dosta onih koji su prešli granicu zakonitog u pokušavanju da me “dovedu u red”. Često sam prijetio tužbama, no nikoga nisam doista i morao tužiti. Tj. nisam do danas.

Ovo što je dr. Vladimir Krajinović izgovorio u petak u Saxu prelazi sve granice i tu naprosto moram reagirati. Danas sam potpisao punomoć odvjetniku Veljku Miljeviću koji će u moje ime podnijeti tužbu za klevetu.

Žarko me zanima hoće li dr. Krajinović pokušati dokazati svoje tvrdnje, ili će biti mudar i smanjiti si ukupni trošak tako što će već na prvom ročištu priznati krivnju i ispričati se. Naši sudovi su nažalost spori, no u ovom slučaju doista nema niti najmanje sumnje kakva će biti presuda…

P.S.

Ne pratim što pišu ostali koronafanatici, no ako je netko možda uočio da su i drugi imali slične izjave, molim proslijedite mi screenshot. Punomoć za tužbu koju sam dao nije ograničena na samo jednog tuženika i najmanji problem je u tužbi samo promijeniti ime tužene osobe…

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button