Domovina

ODGOVOR T. MEDVEDU, KOALICIJSKOM PARTNERU SDSS-a (stranka Gorana Hadžića)

Ministre Medvedu tebe i ne možemo vidjeti “pod rotirkama” s obzirom da nisi štićena osoba I kategorije koje imaju zakonsko pravo na policijsku pratnju

Ministre Medvedu, s obzirom da ste potpredsjednik vlade i intelektualac, poželjno je da ovo proučite i naučite!

Naime, Ministar Medved je na portalu dnevno.hr, iznio tezu da sam ja Nikola Kajkić pokrenuo “hajku” na njega, vezano za prijavu koju je Medved neutemeljeno podnio protiv policajca na GP Županja!

Prvo:

Ministre Medvedu tebe i ne možemo vidjeti “pod rotirkama” s obzirom da nisi štićena osoba I kategorije (samo štićene osobe prve kategorije imaju zakonsko pravo na policijsku pratnju).

Drugo:

Kada si u priopćenju medijima rekao da nisi prijavio policajce sa GP Županja, govorio si neistinu, odnosno LAGAO SI!

Prije svega javnost treba znati da je nakon tvoje prvo usmene prijave (Božinoviću), a kasnije je po tvom nalogu pristigla i pisana prijava MUP u, a temeljem te tvoje prijave su svi policajci sa GP Županja u 5 dana morali proći brzu edukaciju “ŠTO JE TO PRIORITETNI A ŠTO JE TO NESMETANI PROLAZAK PREKO GP”, uz izgovor predavača da im je to naloženo iz MUP a po prijavi T. Medveda, (pametnom dosta), u laži su kratke noge!

Iako učestalo koristite pogodnost prioritetnog prolaska, ne postoji pravni i zakonski osnov da vam policajci na GO i taj vid prolaska osiguraju (pročitajte odredbe međ. konvencija koje to reguliraju, uredbe i dr. propise), što ukazuje da koristite nešto na što možda nemate pravo, iako MUP nalaže PU da se takvi prioriteti vama političarima osiguraju!

Treće:

Ja nisam pokrenuo nikakvu hajku protiv Vas!

Ja sam kao županijski vijećnik (koji je na zadnjim izborima dobio 18% ili 13200 glasova), stao u obranu običnog malog čovjeka koji radi za plaću od 4500-5000 kuna (a ti zahtijevaš njihovo disciplinsko kažnjavanje sa 3-4000 kuna), da bi zadovoljio svoj bahati hir i da bi pokazao da si “baja”, e pa ne ide to baš tako!!!

Četvrto:

(Najbitnije), ja nisam dobio NEČASTAN OTPUST, meni si ti T. Medvede, tvoj partner Pupavac u suradnji i uz pomoć Božinovića namontirali proces sa kojim ste uništili istragu o ratnom zločinu na Ovčari!

Sačuvali ste koaliciju ali ste izgubili obraz!

PS; i molim da prestanete vršiti pritisak na upravni sud kojeg sam pokrenuo radi poništenja rješenja o otkazu.

Još uvijek vjerujem da neće podleći tvom i tvojim pritiscima i da će ostati neovisni i nepristrani i donijeti odluku utemeljenu na Zakonu i Ustavu!

Neću Vam nikada (tebi, Pupavcu i Božinoviću), zaboraviti izdaju prema meni koju ste plasirali srpskim obavještajnim službama….

Nakon čega sam uhićen i procesuiran, a nakon toga si krenuo sa neistinama o meni….

Kad tad će istina izaći na vidjelo!!!

Tekst ću završiti citatom jedne pjesmice Augustina Tina Ujevića

IGRAČKA VJETROVA:

Pati bez suze, živi bez psovke,

i budi mirno nesretan.

Tašte su suze, a jadikovke

ublažit neće gorki san.

Podaj se pijanom vjeru života,

pa nek te vije bilo kud;

pusti ko listak nek te mota

u ludi polet vihor lud…..

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button