Izbor uredništva

Širi li Severina govor mržnje prema heteroseksualnim muškaracima!?

Iako postoji mnogo problema i regulatornih pitanja oko “promjene spola”, trans lobi u Hrvatskoj ide dalje. A podržava ih kontroverzna glumica i pjevačica Severina Vučković.

U videu spotu koji se vrti po nacionalnim televizijama, Severina razgovara s “transženom” Dianom Avdić i govori:

“Ja sam ti odlučila… Znači, u ovo jedno zadnjih par mjeseci da sam potpuno završila s muškim rodom”, priča Severina. “Čuj… I ja se trudim. Ali s vlastitim”, odgovora joj je Diana uz smijeh.

Osim što je već problem što se ova pogubna ideologija počinje nametati cijelom društvu, ova kampanja bi se mogla okarakterizirati i kao govor mržnje prema heteroseksualnim muškarcima što je primjetio i najpoznatiji istraživački novinar Marin Vlahović čiju objavu donosimo u nastavku:

”Reklama za transrodnu kampanju u kojoj Severina sjedi u lokalu i priča s anonimnim biološkim muškarcem koji želi postati žena, zapravo je eklatantan primjer govora mržnje usmjeren protiv heteroseksualnih muškaraca, jer Severina u tom skeču što se vrti i na nacionalnim televizijama kaže da je završila s muškarcima, a njen transrodni prijatelj ili prijateljica ustvrdi da i on pokušava isto. Time se muškost, biološki i socijalno, predstavlja kao nešto loše i toksično, što treba ukloniti. To je ujedno i poruka koja se želi nametnuti djeci i mladima. Nekada su se takve ideje klasificirale kao bolesno zlostavljanje. Danas je to izgleda nacionalna politika.” napisao je Vlahović.

Zatrašujuće je kako se ova pogubna ideologija počinje nametati cijelom društvu, a s vremenom će udariti i na djecu u većoj mjeri nego što se to danas događa. Ako ne vjerujete, istražite što se po tom pitanju događa u Kanadi, SAD-u i Velikoj Britaniji.

Nikad, ali apsolutno nikad u ljudskoj povijesti nismo imali bržu ekspanziju Overtonovog prozora, odnosno legitimaciju ideja koje su nekoć bile nezamislive.Danas se pred nama otvara novi Overtonov prozor;bojim se i pomisliti gdje ćemo biti za sljedećih 10 godina, a kamoli 100. Overtonov prozor se pretvara u prekomjerno progresivistički kotač koji nema kočnicu, i što je se brže okreće, to svijet postaje apsurdniji.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button