DomovinaVijesti

Novinar Indexa vrijeđao medicinske radnike u prosvjedu: ‘Jeste li vi osobe s niskim IQ-om, antivakseri ili…?’

Medicinsko osoblje prosvjedovao je danas u zagrebačkom parku Zrinjevac. Prosvjed je organizirao Sindikat medicinske sestre/tehničari zajedno. 

“Gospodine ministre, ne radite razdor među djelatnicima, nismo stoka. Ne želimo da nas se klasificira kao cijepljene i necijepljene, mi smo svi zdravstveni djelatnici”, rekao je jedan od predstavnika nakon što su prosvjednici otišli pred Ministarstvo zdravstva.

Tu su ih dočekali novinari, između ostalom i novinar portala Index, inače u vlasništvu osuđenog kriminalca Matije Babića.

“Smatrate li se osobom s niskim IQ-om, antivakserom ili…?, upitao je krajnje neprimjereno novinar predstavnika sindikata.

“Ne možete to pitati, to je bezobrazno”, dovikivali su mu ali on nije odustajao.

“Neki portali…”, pokušavao je opet novinar, ali ga ponovno prekidaju.

Predstavnik Sindikata rekao je kako je on dva puta cijepljen i da je to osobna stvar svakog pojedinca.

Incident možete pogledati OVDJE.

Postotak pozitivnih koji su cijepljeni toliko velik da ga ministar ne smije javno reći.

Zanimljivo ja kako mainstream mediji svo vrijeme prosvjed nastoje prikazati kao nešto povezano s ranim pravima a ne njegovu pravu svrhu- medicinari su ustali protiv covid-potvrda koje su za njih obvezne od 1.listopada.

Prosvjednici su naveli kako ih se prisiljava na cijepljenje protiv Covida-19 i da im se prijeti premještajem na drugo rado mjesto ako se ne cijepe, a ustvrdili su i da su covid potvrde u zdravstvu neprovedive. Rečeno je i da je postotak pozitivnih koji su cijepljeni toliko velik da ga ministar ne smije javno reći.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
paraf.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button