Domovina

Nino Raspudić: “Narod nas nije izabrao da šutimo već da govorimo!”

Ne glumite maćuhice i uvrijeđene prinčeve i princeze nego budite sretni što vas se umjesto “kvislinže” nije nazvalo “vrli domoljube” ili umjesto “glupane” – “premudri.””

U raspravi u Saboru vezano za ograničavanje govora i onemogućavanje sudjelovanja u raspravama od strane predsjedavajućih ,zastupnik Mosta Nino Raspudić poručio je da se Most oštro protivi bilo kakvom ograničavanju govora u Saboru jer i unutar postojećeg Poslovnika postoji dovoljno mehanizama da se sankcionira neprihvatljivo ponašanje. Raspudić se požalio da ih cenzurira javni RTV servis jer umjesto da 4. program HRT-a prenosi svaku sekundu govora u Saboru – oni to rade negdje do ručka, a iza ručka “Deutsche Welle, zeko i potočić”.

Također je ustvrdio da ih Hina “filtrira”, kao kada je u Saboru bilo osam dobrih slobodnih govora, uključujući i prvi put iznošenje u javnost čelnice resornog odbora da je zločin pedofilije tijekom pandemije u porastu.

“Od cijelog tog dana Hina je prenijela samo jedan govor, kad je zastupnik mahao vrećicom lažnog kokaina. Onda narod ima dojam da se ovdje izvodi samo cirkus“, kazao je Raspudić.

Pogledajte video:

https://www.facebook.com/watch/live?ref=watch_permalink&v=3092428901068245

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button