Humor

Nezapamćena drama u Hercegovini: Hercegovci prijete blokadama granica

Neopisive gužve stvorene su ovih dana na svim benzinskim crpkama u pograničnom području u Hercegovini. Hrvati su nakon što im je drastično poskupilo gorivo masovno krenuli u Hercegovinu napuniti svoje limene ljubimce. Na točenje se čeka i po nekoliko sati, a sve to je prouzročilo velike gužve na prometnicama u Hercegovini.

Domaće pučanstvo je na ivici živaca i prijete da će blokirati granice ako se stanje ne normalizira.Jedan od ljutitih mještana nam je rekao da je ovo prevršilo svaku mjeru. Ovi Hrvati koji dođu na jedan dan samo nam stvaraju probleme.

Jedu i piju u autu, a da ništa ne potroše ovdje. Mi ćemo blokirati granice ako naši ne dignu cijene goriva. Što ćemo mi vazda biti jeftini i donji.Njegov kum koji je s njim u društvu još je ogorčeniji: Evo sada im opet valja Hercegovina. Čim zagusti tamo eto ih ovamo.

Naši ih puštaju, ja tražim da im se dopusti sipati samo 12 litara goriva, pa da vide kako je nama bilo s onih njihovih mjera na granicama.Veliku frku podigao je i jedan od lokalnih mještana kome žena nije mogla uliti gorivo da dijete odvede u školu.

Kaos u Hercegovini

Hercegovini

Jutros mi je žena krenula odvesti dite u školu oa je trebala ulit malo goriva. Red je bio toliki da bi ditetu prije završila nastava nego što bi ona došla na red za ulit. Ne more ovo više vako pajdo, dosta nam je ovih koji dolaze ovamo i kupuju gorivo i cigare, a na kraju jedino mi popušimo.

Mi smo stjerani u kut kaže jedna gospođa. Jutros me muž odveo na posao traktorom, jer jedino u njemu ostalo malo goriva. I zamislite ovi Hrvati koji čekaju u redu izašli iz auta i zvižde za nama. Čudno im što sam u minici i štiklama na traktoru, a na traktoru sam samo zbog njih. Neka se gone odavde i zvižde onim svojim opajdarama, pune ih zadruge i farme.i dok ovo pišemo gužve su sve veće.

Hrvati su preplavili Hercegovinu i čekaju na gorivo koje im je vrjednije od zlata. Jedan od njih koji strpljivo čeka u redu kaže da za ulit gorivo u Hrvatskoj trebaš biti tajkun. Nekada su nam skupa mista bila ona u restoranima po rivama, a sada su im primat uzele crpke. Moj susid prodaje auto i kupit će konje i kola , samo sumnjam da će danas neko kupiti auto da mu stoji parkiran.

Danas se u BiH očekuju velike gužve na benzinskim pumpama | Tuzlanski.ba
Situacija je napeta, al se ne očekuje dolazak člana predsjedništva koji predstavlja Hrvate jer ih on ne predstavlja, a i ne smije među narod koji predstavlja.

Nema danas u nas toliko bogatih da mogu nalijevati pune tankove goriva. Nekada smo točili do vrha, a sada samo oni bogatili sipaju onoliko koliko im treba.Neslužbeno doznajemo da je došlo do prvih čarki između ovih koji čekaju uliti gorivo s domicilnim stanovništvom. Situacija je napeta, al se ne očekuje dolazak člana predsjedništva koji predstavlja Hrvate jer ih on ne predstavlja, a i ne smije među narod koji predstavlja.

Njega ionako ne zanima gorivo, on troši neko drugo gorivo koga ima na svakom koraku. Polako na rezervi krećemo ka Mostaru, a jedan iz mase mještana nam dobacuje: Pajdo zaustavili smo mi tenkove, pa ćemo i ove što pune tankove.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
hercegovina.in

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button