Zanimljivosti

Nenad Bakić snima dokumentarac o koronakrizi?

Matematičar i analitičar Nenad Bakić nedavno je pokrenuo web stranicu pandemija.hr koja je na noge digla sve ”oštromjeraše” te pokrenula hajku na njega i Gordana Lauca. Međutim ta hajka i kaznene prijave koje su podnijeli očito nisu uplašile Bakića i čini se da neće stati samo na web stranici te već planira snimiti dokumentarac koji će nastojati prikazati što se sve događalo u Hrvatskoj za vrijeme tzv. korona krize. Ne sumnjamo da će navedeni dokumentarac biti izuzetno gledan te da će se mnogi zastidjeti nakon filma.

”Tražim režisera za dokumentarac o koronakrizi. Bili bi uglavnom video isječci bez komentara, ali s grafikonima. Isječci bi bili javni nastupi Čičin Šaina (glavna zvijezda), Cecija, Kaića i ostalih oštromjeraša.

Ovaj dokumentarni film će biti jako gledan u zemlji i inozemstvu (prijevod). Naziv za inozemstvo će biti nešto tipa ‘Kako je jedna mala zemlja prešla na švedski model i oduprla se nasilju oštromjeraša’.

Glavni guru za Hrvate će biti Rudan, kojem će kao guru biti predstavljen marketingaš Pueyo, a na vrhu intelektualne hijerarhije bit će bogati poduzetnik Gates. Naš glavni junak Čičin će biti nešto kao peta ruka: Gates -> Pueyo -> Rudan -> Jonjić -> Čičin, što će ilustrirati jad znanstvenika oštromjeraša.

Film će biti STROGO DOKUMENTARNI, neće biti sprdnja. Sprdnja će biti izjave kao takve.” napisao je Bakić na facebook stranici.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button