Izbor uredništva

Najbolji komentar ikada izrečen vezan uz Chemtrails na hrvatskom nebu

O temi Chemtrails, tj o čudnim tragovima na nebu, se sve više govori u javnosti ali nažalost ta tema kao da ne zanima naše znanstvenike kao niti hrvatske mainstream medije.

U više navrata smo se na našem portalu dotaknuli ove još uvijek nedovoljno istražene pojave, a o čemu možete više saznati ovdje, ovdje i ovdje.

No sada smo se odlučili prenijeti Facebook osvrt na ovu temu od strane Ivana Vidovića uz napomenu kako se sa izrečenim u potpunosti slažemo:

Ajmo reći da nisam siguran što bih mislio o silnim tragovima na nebu. Ajmo reći da nisam kompetetan donositi zaključke o tome i da postoje različita objašnjenja za ove pojave.

Znam da se ovo nije događalo dok sam bio mali, znam i da su oblaci drugačije izgledali, ali isto tako znam da se promijenio i promet na nebu. Recimo da ulazim u ovu temu “iz nule”.

Ono što bih volio vidjeti, pa makar to značilo i ušutkavanje svih tzv. teoretičara zavjere je nezavisno istraživanje na ovu temu. Možemo li dobiti objašnjenje nekog državnog instituta koji će provesti istraživanje koje će nadgledati obje strane?

Ne vidim razlog zašto se to ne bi dogodilo, a ako ništa, to bi umirilo one koji se pribojavaju ovih pojava. U svakom slučaju, najgore je potpuno ignoriranje činjenice da nam nebo sve češće izgleda baš kao na slici ispod.

Ipak se radi o zraku koji svi dišemo i o nebu koje se nalazi iznad, barem teoretski, suverene države.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button