Vjera

NAJAVA (petak, 12.11.2021.g.) Otac James Manjackal predvodi online molitvu za ozdravljenje

U petak 12. studenoga 2021. u 15:30 po Njemačkom vremenu (Berlin) indijski katolički svećenik i karizmatik otac James Manjackal predvodi online molitvu za ozdravljenje.

Priključite se.

Termini prema ostalim vremenskim zonama: New York 09:30AM; Buenos Aires 11:30AM; Abidjan 14:30; London 14:30; Moscow 17:30; Kottayam 20:00; Sydney SAT 01:30AM

Molitva se održava preko službenog Youtube kanala oca Jamesa (James Manjackal MSFS), OVDJE, a u opisu videa imate još dodatnih poveznica na njegove kanale preko drugih platformi.

Izvor: https://book.hr/najavljujemo-otac-james-manjackal-predvodi-online-molitvu-za-ozdravljenje-12-11-2021/

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button