Vjera

Vizija budućnosti Europe oca Jamesa: Svećenik je počeo plakati!

VIZIJA BUDUĆNOSTI…’Europa se mora probuditi inače ćemo svi propasti’

Godine 2018., dakle prije ove tjeskobe naroda u kojoj se našao svijet, portal Rastimo u Gospodinu objavio je pismo gospođe Marije koja je sudjelovala u Njemačkoj na duhovnom seminaru svjetski poznatog svećenika, iz reda redovnika sv. Franje Saleškog s darom proroštva i ozdravljenja, oca Jamesa Manjackala koji je svojevremeno bio u Hrvatskoj, zavolio naš narod (kaže da smo njegova djeca) i često mu se obraća porukama i upozorenjima, posljednji put pismom nakon potresa koji je pogodio Banovinu.

Gospođa koja je imala prilike vidjeti što se dogodilo ispričala je to ovako:

Kada je bila pretvorba za vrijeme sv. Mise počeo je mucati nije mogao izgovarati, sav se zgrčio od boli, a inače je u kolicima. Svi su se odmah strčali i priskočili u pomoć. Svećenici, njegova prijateljica Gabi i njen sin Richi koji je doktor i koji se brine o njemu. Nakon izvjesnog vremena počeo je plakati i Richi je prevodio kako je Pater James imao viziju cijele Europe, a njegove su riječi bile ovo: “Vidio sam kako ubijaju djecu i razna mučenja, strašno”.

Nada postoji, milost postoji, ali moramo se probuditi

Otac James tada je preklinjao narode Europe da počnu moliti, da se osnivaju molitvene zajednice, molitvene grupe ili skupine. Pozvao je kršćane i sve koji se osjećaju pozvani da evangeliziraju i proklamiraju Isusa na svakom mjestu. Njegov je zadatak da ide po zemljama i pripremi narode Europe na progon. “Europa se nalazi u crnilu, imamo kršćanske korijene, ali smo Boga odbacili” – rekao je otac James.

VIZIJA BUDUĆNOSTI Europe oca Jamesa: Svećenik je počeo plakati! www.crodex.net

Otac James je i prije dobivao proročke vizije za Europu te je poručivao: ‘Probudi se, Europo, inače ćemo svi propasti’, ukazujući na znakove vremena na koje moramo obratiti pažnju!

‘Vrijeme je da se Europa probudi i vrati Gospodinu Isusu koji je jedini zaklon i pomoć, napisao je otac James i nastavio: ‘Trebate znati da su do nedavno ovo bile katoličke i kršćanske zemlje. Sada u tim dvjema zemljama na nedjeljnu misu ne ide niti 4% stanovništva, a to je minimalan zahtjev za kršćanski identitet. Mnoštvo je nekrštene djece, veliki broj muškaraca i žena živi zajedno izvan braka, mali broj ljudi ide na ispovijed ili prima druge sakramente, a obiteljska molitva ne postoji!

Istina je što je prorok Jeremija rekao “napustili su Boga, izvor života “. Razvodi, istospolne zajednice, pobačaji, eutanazija i svaki drugi oblik nemorala legalizirani su u tim zemljama! Oni su poput Sodome i Gomore! Među njihovom stanovnicima nema ni straha od Boga ni od čovjeka. Gospodin sigurno nije zadovoljan niti s tim a niti s drugim sličnim zemljama. Mislim da stiže Božja kazna i odmazda.

Sada je vrijeme da osobe na vlasti, a i sveukupno stanovništvo tih država okrenu svoje oči Gospodinu i počnu zazvati Njegovo Ime; jer svatko tko zazove Ime Božje bit će spašen. Vrijeme je za pokajanje i promjenu ponašanja i odluku za život u skladu s Božjom voljom.

Gospodin govori: “Vratite se meni i ja ću se vratiti vama “. Naš Bog, Isus, je milosrdan i blag. Kada su se nakon Noinog poziva Ninivljani pokajali i Bog se pokajao i promijenio svoj plan da ih uništi. Vrijeme je da se kršćanska Europa probudi i vrati korijenima svog života i kulture, a to je KRIST i kršćanstvo.

Ona se treba odreći hladnoće, mlakosti i ravnodušnosti prema Kristu i Crkvi koji jedini imaju odgovore i rješenja za probleme današnjice. Ako Europa prizna svoju vjeru u Krista pobjednika, On će stati uz Europljane i dokrajčiti njihove sadašnje neprijatelje.

GOSPA ŽELI SVETOST U SVAKOJ OBITELJI - Rastimo u vjeri
Neka Marija, majka Kristova i Kraljica Europe , moli za spas Europe!

Također, vrijeme da se političko vodstvo Europe ujedini u Kristu za borbu protiv neprijatelja. Žalosno je što je Europa razjedinjena; neprijatelj koristi te podjele. Molim da se Europa ujedini u vjeri u Krista i Crkvu i raste u miru i blagostanju. Želim i molim da svi europski kršćani spoznaju snagu Krista, njihovog Spasitelja i Gospodina. Neka Marija, majka Kristova i Kraljica Europe , moli za spas Europe, rekao je otac James Manjackal svijetu.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
vjera

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button