Zanimljivosti

Rendezvous : Tri godine korone – istine i teorije zavjere

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vijest Fox Newsa u kojoj ravnatelj FBI-a potvrđuje dojučerašnju najluđu teoriju zavjere, a upravo je zbog tvrdnji da virus dolazi iz laboratorija mnogima doživotno suspendiran profil na društvenim mrežama.

Objava informacije došla je tri godine od pojave prvih slučajeva covida u Hrvatskoj, kao i početka lockdowna, uvođenja propusnica i obaveznih maski.

Promotori cjepiva su korumpirani’, ‘Virus je pobjegao iz laboratorija’, ‘Sankcije ne funkcioniraju’, ‘Maske su pogreška’…samo su neki od današnjih medijskih naslova. Prije samo godinu dana su nam profil na društvenim mrežama ograničavali . Hoće li ovi mediji prestati glumiti naivnost, glupost i nevještost i priznati zašto su gurali propagandu .

Zašto danas ni najokorjeliji maskeri više ne nose maske, hoće li mediji priznati pogrešku u izvještavanju o virusu, očekuje li nas sličan problem i u skorijoj budućnosti? Ili ipak previše očekujemo!?

Na ta i brojna druga pitanja u večerašnjem Rendezvousu koji možete gledati na Z1 u 20,05 sati će nastojati odgovoriti poduzetnik VEDRAN JERKOVIĆ i pravnik FILIP GALIĆ.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button