VideoVjera

Otac James: U molitvama sam dobio odgovor kad će ovo sve završiti!!!

Otac James Manjackal: U molitvama sam dobio odgovor kad će ovo sve završiti, zato djeco moja, držite se svoje vjere, držite se Isusa, radujte se srcem…

“Da djeco prolazimo kroz jako teška vremena, ali iskreno Gospodin nam daje veliku nadu i odgovara na naše molitve. U svojim molitvama ja sam dobio poruku da će ovaj problem s covidom nestati sljedeće godine, do Uskrsa. Do Uskrsa će trajati i bit će nova atmosfera u cijelom svijetu. Zato djeco moja, držite se svoje vjere, držite se Isusa, radujte se srcem”, rekao je otac James Manjackal, u nedavnoj virtualnoj molitvi za ozdravljenje.

Otac James Manjackal: U molitvama sam dobio odgovor kad će ovo sve završiti www.crodex.net

Riječ je o indijskom katoličkom svećeniku i karizmatiku svjetskoga glasa koji je ostao zapamćen nakon desetaka seminara održanih u Hrvatskoj početkom novoga milenija, kao gorljivi propovjednik kojega su pratili brojni znakovi i čudesa. Fra James uvijek kaže da nikada nije vidio ljude s takvom nevjerojatnom vjerom u Isusa kao kod Hrvata! Nedavno je nad njim molio i papa Franjo te je blagoslovio njega i čitav  njegov rad, i poslao ga u svijet širiti Evanđelje.

VIDEO – Virtualna molitva za ozdravljenje s o.Jamesom Manjackalom

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
dnevno.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button