Vjera

Na Božić će vaša imena i molitve biti odnesene Gospi u Međugorje. Evo kako!

Predivna molitvena inicijativa dolazi iz Međugorja, a prijavilo se već više od 20 tisuća ljudi. Poziv na sudjelovanje prenosimo u cijelosti:

“Dragi prijatelji, osluškujući vaše potrebe, molitve i želje Informativni Centar MIR Međugorje odlučio je pokrenuti molitvenu inicijativu za Božić. Vjerujemo kako ćete ju s radošću prihvatiti, te da ćemo zajedno molitvom odgovoriti na ova izazovna, ali milosna vremena.

Danas kada su mnogi od vas spriječeni doći u ovo malo hercegovačko svetište mi želimo biti vaše sklopljene ruke pred Gospinim kipom na Brdu ukazanja. Želimo napraviti molitvenu listu s vašim imenima, imenima vaših bližnjih, obitelji i prijatelja, te je prikazati na sam blagdan Božića na Brdu ukazanja, baš kao što i sam naziv inicijative govori “Tvoje ime u zagrljaju Kraljice mira”.

Imena i molitvene nakane možete napisati u obrazac koji se nalazi na kraju ove objave, do 23. prosinca. Podijelite vijest o ovoj inicijativi sa svima, kako bi što više imena mogli staviti u zagrljaj Kraljice mira. Anonimnost vaših poruka je potpuno zajamčena i poznata samo organizatoru.
Neka vas sve blagoslovi i čuva dragi Bog i Kraljica Mira.”

Svoje ime i molitvu koja će biti predana Gospi u Međugorje ostavi na OVOM LINKU!

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
vjera

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button