Zanimljivosti

MILETIĆ: Sada ću ja HDZ-ove birače nagovoriti da glasuju svi za Most

Mostov saborski zastupnik Marin Miletić putem Facebooka je poručio kako je sada on HDZ-ove birače ”nagovoriti” da glasuju svi za Most.

”Dok korupcija izjeda Hrvatsku kao što hrđa jede neko staro željezo u šumi, dok je pola milijuna Hrvata pobjeglo iz Hrvatske jer su išli za boljim životom, dok Plenković u jeku energetske krize sluganski gasi sisačku rafineriju jer se plaši Orbana koji pak paradira okolo sa šalom velike Mađarske, dok se uhićuju najviši dužnosnici povezani s HDZ-om, dok se krade milijarda iz INE, a HEP tek čeka svoje otkrivenje, dok 5.000 ljudi živi i drugu zimu u kontejnerima na Banovini, a braniteljica Jadranka u Glini nema niti poplavljeni kontejner kao krov nad glavom, dok većina biskupa šuti na krađe koje gule meso s kostiju izmučenog i prevarenog naroda radi godišnjih milijuna koji uredno stižu, dok Zagreb čeka svoju obnovu, dok je Dalmacija izolirana, a Slavonija opustošena, dok moja Rijeka i Istra vode svoje bitke – eto novih anketa. Prilika za slavlje Plenkovića i njegovih.

Most je, kažu na nešto više od 8%. Sjećam se mog slučaja kada su mi te ankete davale na lokalnim izborima 6%, u Otvorenom tri dana prije izbora, da bih onda na izborima u Rijeci dobio gotovo duplo! 

Shvaćam nekoliko stvari. Ne, uopće nije moja zadaća nagovarati HDZ-ove birače da glasuju za nas Mostovce. Ustvari, moja zadaća uopće nije nagovarati nikoga na ništa. Birače bilo kojih stranaka da rade bilo što. Moje poslanje je pričati o nekoj drugačijoj Hrvatskoj. I živjeti sam tu Hrvatsku. Sanjati o zemlji u kojoj najviši dužnosnici neće razgovarati i vrijeđati jedni druge kao da su izašli iz lokalne birtije u 5h ujutro s tri promila u krvi.

Želim okupljati ljude koji vjeruju da je moguće unatoč svim silnim krakovima i krikovima uspjeti izgraditi pravedni sustav koji će omogućiti našim najboljim ljudima da uspiju i da vode kvalitetno sve ono što treba voditi da nam Hrvatska bude uspješna. Shvaćam da je moje susretati ljude, povezivati ljude, graditi te naše krugove nade i optimizma. Što će biti? Kako će biti? Potpuno nevažno. Bit će točno kada se bude moralo dogoditi, da bi bilo to tako. A do tada? Rad, rad i rad. Mi vjernici – molimo. I ustrajnost. Ne odustajmo. Ne možemo odustati od snova. Ako naime odustaneš od snova, oni se nikada neće moći ostvariti.  ”napisao je Miletić.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button