Video

Milanović:Gdje je sad sud za ljudska prava ?

Budite sretni da Hrvati još uvijek haju za Bosnom i Hercegovinom

Predsjednik Zoran Milanović došao je u ponedjeljak ujutro, na početku službenog posjeta Vatikanu, zajedno sa suprugom na privatnu audijenciju kod Svetog Oca.

Nakon audijencije, Milanović je dao izjavu za javnost.

‘Pričali smo o svim stvarima koje nas muče i koje uz pomoć Vatikana možemo riješiti, i o cijepljenju… U Vatikanu su svi cijepljeni, tu očito prevladava znanstveni pogled na cijeli problem, a i maske se rijetko nose’, rekao je Milanović.

‘Ja imam problem u zadnje vrijeme s tim jednim mahnitanjem bez ikakvih argumenata. Ne može biti znanost izum cjepiva, što je rezultat rada nekoliko briljantnih umova i ove gluposti s mjerama. U Austriji danas zabranjuju ljudima koji nisu cijepljeni da izlaze iz kuće, što je to, znanost?’, upitao je prisutne Milanović.

“Gdje je sad sud za ljudska prava koji pere nos BIH sa nekakvim slučajevima Sejdić Finzi?” upitao se Milanović.

S Papom je razgovarao i o stanju u BiH.

‘Dok god Hrvati inzistiraju da im se ne oduzima pravo da izabiru svog predstavnika i okreću se prema Sarajevu i to kažu, budite sretni i neka vam jeza krene niz kralježnicu kad Hrvati okrenu glavu od Sarajeva i kažu da ih to ne zanima. ‘Educated guess’ je da Hrvati još uvijek haju za Bosnom i Hercegovinom’, rekao je Milanović.

Cijelu izjavu Milanovića možete pogledati ovdje.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button