Izbor uredništva

MARIN VLAHOVIĆ: Političko pitanje tjedna glasi – Je li Igor Peternel iz Domovinskog pokreta toliko glup?

Naravno Peternel kao i njegov prijatelj Bujanec, koriste svaku priliku za ocrniti Most ne bi li Domovinskom pokretu priskrbili političke bodove kod birača.

Posljednjih dana na društvenim mrežama svjedočimo kako se ismijavaju članovi političke platforme Most zbog jedne bizarne fotografije koja je nastala na Sinjskoj alci.

Naime, na fotografiji se nalaze Nino Raspudić, Božo Petrov, Nikola Grmoja, te Zvonimir Troskot.

Ono zbog čega su mostovci predmet ismijavanja je reklama HEP-a koja se nalazi poviše njih u Vip loži tribina Sinjske alke.

Prozivke najviše dolaze od osoba koje su bliske Domovinskom pokretu.

Tako se i Igor Peternel na svom Facebook profilu odvažio komentirati ovu situaciju (link ovdje).

Naravno Peternel, kao i njegov prijatelj Bujanec koriste svaku priliku za ocrniti Most ne bi li Domovinskom pokretu priskrbili političke bodove kod birača.

Ovu cijelu situaciju komentirao je poznati istraživački novinar Marin Vlahović čiji komentar prenosimo u cijelosti:

Političko pitanje tjedna glasi, da li je Igor Peternel iz Domovinskog pokreta toliko glup pa stvarno vjeruje kako su saborski zastupnici Mosta uistinu dobili specijalne karte za Vip ložu za Sinjsku Alku od HEP-a ili je svjestan njihovog sarkazma, ali misli da su simpatizeri Domovinskog pokreta toliko glupi da će popušiti ovu laž?

Vrlo vjerojatno, iako je intelektualno lijen i nevjerodostojan, Peternel ipak nije tako glup da povjeruje u takvu stupidnu laž, što znači da pravim glupanima smatra one koji podržavaju i vjeruju takozvanom Domovinskom pokretu.

Na žalost, vjerojatno je tu u pravu…

Izvor: Marin Vlahović

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button