DomovinaIzbor uredništva

Marin Miletić oštro odgovorio Berošu:Poslušni psi, biti nećemo

Saborski zastupnik Marin Miletić je oštro reagirao na skandaloznu izjavu ministra Beroša o mogućnosti sankcija za ljude koji se odbiju cijepiti. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

,,Poštovani ministre Beroš. Vi i Vladajući imate pravo objasniti hrvatskoj javnosti sve dobrobiti cijepljenja. Imate pravo na edukaciju, imate pravo angažirati sve svoje stranačke istomišljenike, vaše stručnjake kako bi građanima objasnili sve dobrobiti cijepljenja. Imate pravo govoriti, lobirati. Jer je sve to demokracija. Na koncu tako sam i ja sa suprugom sve analizirao i odlučio svoju djecu cijepiti onim cjepivima koje su liječnici preporučili u djetinjstvu.

Ali, ministre Beroš, nemate pravo ucjenjivati niti prijetiti. Ministre Beroš, mi poslušni psi nećemo biti nikome. Pritom, da se razumijemo, podržavam da se cijepe svi koji se žele cijepiti. Evo, čujem da na jesen dolazi i napokon prihvatljivo cjepivo nama katolicima ono, ako sam dobro shvatio iz njemačkog laboratorija CureVac koje je moralno prihvatljivo. Stoji za razmišljanje je li se možda moglo takvo neko cjepivo osigurati prije za sve one građane koji su imali problem sa savjesti u vezi postojećih cjepiva. Kako god, mi smo demokraciju skupo platili u Domovinskom ratu. Odreći je se nećemo tako lako. Dakle, razgovor – da. Sila argumenata – da! Argument sile? Neće ići. Neće ići.”

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button